جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه پاستای خوشمزه با مرغ (کیک پاستا)

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای بین المللی

    روش تهیه پاستای خوشمزه با مرغ (کیک پاستا)

    http://www.aftabir.com/lifestyle/images/6cae6e7d466706cc0d0aac8506c74951.jpg

    مواد لازم برای پنج نفر

    پاستا (لوله ای درشت و تو خالی): ۴۰۰گرم

    ژامبون مرغ: ۲۰۰گرم

    پنیر پیتزا : ۶۰۰گرم

    سس لازانیا: به میزان لازم

    سس گوجه فرنگی : به میزان لازم

    آویشن به میزان لازم

    پودر سیر ۲قاشق مرباخوری

    پودر موسیر ۱ قاشق مرباخوری

    جعفری (ساطوری شده) ۳قاشق غذاخوری

    زمان لازم:

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه

    مدت انتظار: ۱ ساعت

    مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

    روش تهیه

    ۱. ابتدا پاستا را به مرحله آبکشی رسانده و آن را کمی زنده تر از حد معمول آبکشی کنید.ظرفی مناسب انتخاب کرده و داخل آن فویل پهن کنید طوری که کناره های آن بالاتر قرار بگیرد (در حدی که روی پاستا را بپوشاند).

    ۲. پاستا آبکش شده را به صورت ایستاده داخل ظرف بچینید و آنها را محکم به هم بفشارید تا فضای خالی بین آنها باقی نماند.

    ۳. ژامبون مرغ را مربعی خرد کرده و در روغن کمی سرخ کنید و به آن آویشن،پودر سیر و پودر موسیر را اضافه کرده و کمی تفت دهید.مواد حاضر شده را به سس لازانیا اضافه کرده و جعفری ساطوری شده را نیز اضافه کنید و آنها را با هم خوب مخلوط کنید.سس را داخل قیف یا نایلون ریخته و با احتیاط داخل پاستاها بریزید.

    ۴ .وقتی همه پاستاها با سس پر شدند روی آنها پنیر پیتزا رنده شده ریخته و فویل را روی پاستا برگردانید و ظرف را به مدت ۲۰تا ۳۰ دقیقه داخل فر داغ شده قرار دهید تا پاستا بپزد.وقتی پاستا آماده شد فویل را به دقت خارج کرده و داخل ظرف مورد نظر قرار دهید و ان را باز کرده و روی پاستا را با سس قرمز تزیین کنید.

    توجه:

    ۱)در صورت تمایل مواد مورد نظر خود را با ژامبون جایگزین کنید.

    ۲)دقت کنید سس پاستا شما باید سفت باشد.

    ۳)بهتر است از پنیر پیتزا بیشتری داخل سس و روی پاستا استفاده شود.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X