جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه نان صبحانه چدار

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع نان

    نان صبحانه

    نان سیر چدار با پیازچه یکی از نان هایی است که خوش طعم بوده و برای صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد. روش درست کردن آن در زیر آمده است

    نان چدار

    مواد لازم برای شش نفر

    1. آرد 210 گرم یا یک پیمانه
    2. دوغ بی نمک یک و یک چهارم پیمانه
    3. نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
    4. پنیر رنده شده چدار یا گودا یک چهارم پیمانه
    5. پودر سیر یا دو حبه سیر رنده شده
    6. جوش شیرین نصف ق چ + بکینگ پودرنصف ق چ
    7. پیازچه خرد شده ( قسمت های سبز و سفید ) چند ق غ
    8. کره 60 گرم

    روش تهیه

    ابتدا  فر را در درجه 180 سانتی گراد گرم می کنیم. اکنون آرد، بیکینگ ‏پودر و جوش ‏شیرین و نمک و فلفل الک کرده را با کره مخلوط می‏کنیم تا مواد یکدست شود. بعد سیر و پیازچه ی خرد شده را با پنیر رنده شده مخلوط می کنیم. کمی دوغ به آن اضافه می کنیم. کاغذ روغنی روی سینی فر بگذارید. به اندازه در آن قرار دهید . حدود ربع ساعت سینی را وسط فر قرار دهید تا روی نان طلایی رنگ شود.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X