جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه نان خرمایی گل با طعم زنجبیل

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع نان

    طرز تهیه نان خرمایی, نان خرمایی, طرز تهیه نان, نان خرمایی با زنجبیل

    نان خرمایی با طعم زنجبیل یکی از نان های خوش عطر و طعم برای عصرانه های زمستانی است. این نان های خوشمزه را همراه با یک نوشیدنی گرم برای روزهایی که می خواهید پر انرژی باشید درست کنید.

    مواد لازم جهت تهیه نان خرمایی :

    آرد نول  500 گرم
    پودر خمیرمایه فوری2 ق س
    350 گرم خرمای بدون هسته
    1 ق س دارچین
    ق م وانیل
    مقداری نمک
    1 ق م شکر
    80 میلی‌لیتر شیر ولرم
    2 ق س روغن مایع
    2 ق س زنجبیل تازه رنده شده

    مواد لازم برای رومال

    ۱ عدد زرده تخم‌مرغ
    کمی زعفران
    ۱ ق س عسل
    به میزان لازم کنجد

    نان خرمایی

    طرز تهیه نان خرمایی:

    1. در یک کاسه مناسب پودر خمیرمایه فوری را با آرد، شکر، نمک و زنجبیل تازه مخلوط کنید، سپس روغن، شیر و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد را ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود. حدود 1 تا 2 ساعت به خمیر استراحت دهید.

    2.  بعد از اینکه حجم خمیر دو برابر شد، آن را دوباره خوب ورز دهید، سپس آن را به‌صورت چانه های 50 گرمی درآورید. در کاسه‌ای خرمای بدون هسته و له شده را با دارچین مخلوط کنید. داخل چانه‌ها را گود کنید و مقداری از مخلوط خرما را داخل آنها بریزید. خمیر را خوب گرد کنید، سپس آنها را کمی پهن کنید.

    3.  به کمک یک چاقوی تیز خمیرها را 4 یا 8 برش بزنید، سپس به‌آرامی هرکدام از برش‌ها را به‌صورت دورانی برگردانید. هرکدام از قسمت‌هایی راکه برگرداندید به‌آرامی با انگشت فشار دهید تا شبیه گلبرگ شوند.

    4.  در کاسه کوچکی زرده تخم‌مرغ، زعفران محلول در آب و عسل را خوب باهم مخلوط کنید. حالا خمیرها را با مخلوط زرده تخم‌مرغ رومال کنید. مقداری کنجد هم روی هرکدام از خمیرها بریزید. خمیرها را داخل سینی فر بچینیدو حدود 10 دقیقه به آنها  استراحت بدهید.

    5.  فر را با دمای 150 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. سینی را به مدت 30 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید. وقتی نان‌ها آماده شدند، آنها را از فر درآورید و سپس سرو کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X