جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • روش تهیه نان خرمایی با عطر بی نظیر

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع نان

    روش تهیه نان خرمایی با عطر بی نظیر

    روش تهیه نان خرمایی با عطر بی نظیر

    مواد لازم خمیر نان
    آرد نان : 400 تا 450 گرم
    مایه خمیر : 1 قاشق سوپخوری
    شکر : 30 گرم یا سه قاشق سوپخوری سر خالی
    شیر یا آب ولرم : 1 پیمانه
    روغن مایع : 60 گرم یا 4/1 پیمانه
    عسل : 2 قاشق سوپخوری
    نمک : نصف قاشق چایخوری
    وانیل : سر قاشق چایخوری
    تخم مرغ : 1 عدد
    شیرخشک قنادی : 2 ق غ

    مواد لازم برای فلینگ خرمایی
     خرمای پوست و هسته گرفته 250 گرم
    آب : 60 گرم یا 4/1 پیمانه
    گلاب : 15 گرم یا یک قاشق سوپخوری
    روغن مایع : 1 قاشق چایخوری
    گردو نگینی خورد شده : 50 گرم
    پودر هل : 4/1 قاشق چایخوری
    پودر دارچین : یک قاشق چایخوری
    زنجبیل : 4/1 قاشق چایخوری

    مواد لازم برای رومال نان :
    زرده تخم مرغ : 1 عدد
    شکر : یک قاشق مرباخوری
    کنجد یا گردو یا پسته یا پودر نارگیل برای تزئین مقداری

    طرز تهیه خمیر نان خرمایی : 
    1 – یک قاشق مرباخوری شکر را با شیر ولرم مخلوط کرده و روی آن خمیر را پاشیده و قدری هم بزنید و بگذارید تا عمل بیاید
    2 – باقیمانده شکر + روغن مایع + تخم مرغ + شیر خشک + نمک + عسل را در ظرفی با هم مخلوط کنید
    3 – خمیر مایه عمل آمده را روی مواد ریخته بدون همزدن کمی از ارد را روی خمیر مایه ریخته و هم بزنید بقیه آرد را کم کم مخلوط کرده تا
    جائیکه خمیر در کاسه جمع شود
    4 – خمیر جمع شده در کاسه را روی سطح آرد پاشی شده قرار داده ورز دهید تا خمیر چسبناکی خود را از دست داده و براق
    و الاستیکی شود ( در این مرحله خمیر با ورز دادن سعی کنید چسبناکی ان را بگیرید و در حین ورز دادن بصورت مویی روی خمیر
    ارد بپاشید بسته به نوع آردتون باید بین 400 تا 450 گرم آرد مصرف شود )
    5 – خمیر را در جای نسبتا گرم در داخل کاسه کمی چرب شده با روغن مایع و سلفون کشیده یا پارچه نخی روی کاسه انداخته شود .
    به مدت 1 ساعت تا 5/1 قرار داده ته حجم خمیر دو برابر شود .
    6 – با مشت پف خمیر را خوابانده و خمیر را به چونه های تقریبا 60 گرمی تقسیم کنید

    طرز تهیه فیلینگ خرمایی :
    در حین استراحت خمیر فیلینگ خرمایی را تهیه فرمائید
    1 – خرما هسته و پوست گرفته را مقدار آب داده شده در ظرفی ریخته ترجیحا جنس ظرف تفلون باشد و روی حرارت متوسط گذاشته و خوب با قاشق اب و خرما رو مخلوط کرده و با ته قاشق خرما را له کنید خرما باید در این مرحله نرم و یکدست شود و آب موجود به خورد خرما برود
    2 – ادویه ها را اضافه کنید و در آخر گلاب و گردو را اضافه کنید بگذارید کمی حرارت ببنید و گلاب هم به خورد مواد رود خرما را زیاد خشک نکید
    نرم و و قابل فرم دادن در دست باشد کافیست
    ( در صورت دلخواه می توانید بنا بر ذائقه خودتان مقدار ادویه را کم و یا زیاد کنید ولی از دستور حذف نکنید )
    3 – فیلینگ خرمایی را از روی حرارت برداشته و خنک کنید
    4 – به تعداد چونه های خمیر از فیلینگ خرمایی توپهای کوچکی درست کرده و اماده کنار دست خود بگذارید
    نحوه پیچیدن خمیر و پخت نهایی 
    1 – در این مرحله توپک های خرمایی را وسط هر چونه خمیر که به با وردنه به شکل دایره باز کردید قرار دهید خمیر را خیلی
    نازک نگیرید احتمال پاره شدن خمیر و بیرون زدن فیلینگ هست
    2 – خمیر را مثل بقچه روی هم بیاورید و از طرف دیگیر خمیر با دست و یا وردنه کمی خمیر را باز کنید
    3 – خمیر را از چهار طرف برشهایی به شکل + داده البته خطوط در انتها بهم نمیرسن و به شکل گلبرگ ته هر برش را کمی جمع کنید
    4 – خمیر پیچیده شده را در سینی چرب و آرد پاشی شده قرار داده و روی خمیر را پوشانده تا 15 دقیقه استراحت دهید
    5 – روی خمیر را با زرده تخم مرغ زده و شکر هم زده شده به ارامی برس کرده و روی خمیر را به دلخواه تزئین کنید
    6 – فر را روی درجه حرارت 185 درجه سانتیگراد ( البته بسته به نوع فرها دما فرق می کند ) گرم کرده و سینی
    حاوی خمیر نان خرمایی را در فر قرار داده به مدت 20 تا 25 دقیقه
    ( دوستانیکه فرگاز دارن یک کاسه آب گرم داخل فر قرار داده و ده دقیقه آخر پخت سینی
    حاوی خمیر را در طبقه بالا قرار دهند تا روی نانها طلائی شود )
    7 – نانهای پخته شده را در روی وری سینی خنک کنید
    تصاویر

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X