جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه میگو با طعم سیر و فلفل

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای دریایی

    روش تهیه میگو با طعم سیر و فلفل

    مواد لازم

    میگوی متوسط رو به درشت  10 عدد

    پیاز کوچک 1 عدد

    سیر 4 حبه

    فلفل قرمز 1 عدد

    روغن زیتون 2 ق غ

    آرد سوخاری نصف لیوان

    نمک

    لیمو

    روش تهیه

    پیاز و سیر و فلفل قرمز رو توی بلندر میریزیم.

    البته آنچه تو تصویر میبینید فلفل پیکانته هستش چون میخواستم از این غذا به مهدی هم بدم از فلفل قرمز تند استفاده نکردم. شما یه فلفل تر و تازه اساسی بزنید به تن!

    با بلندر چندین پالس میزنیم در حدی که مواد خورد بشن نه اینکه له بشن.

    دو قاشق روغن زیتون میریزیم توی تابه و مخلوط سیر و فلفل رو هم اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرارش میدیم به مدت سه دقیقه.

    بعد از اینکه مخلوط سیر و فلفل خوب تفت خورد میگوها رو اضافه میکنیم.

     حالا به مدت شش دقیقه میگوها رو هم روی حرارت متوسط اجاق تفت میدیم.اکنون در صورت نیاز نمک اضافه کنید.

    از روی حرارت برداشته و آرد سوخاری رو اضافه میکنیم.

    توصیه اکید دارم که از همون روش خودم برای تهیه آرد سوخاری استفاده کنید چون طعم نهایی غذا رو تحت الشعاع قرار خواهد داد.

    هم میزنیم و درجا سرو میکنیم.

    حتما غذا رو با لیموی تازه میل کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X