جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • روش تهیه مرنگ خوشمزه پسته ای

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی

    طرز تهیه مرنگ پسته ای

    مرنگ پسته ای

    این مرنگ ها شبیه گزهای اصفهان هستند، اما اشتباه نکنید این‌ها گز نیستند و طعم دیگری دارند.

    مواد لازم جهت تهیه مرنگ پسته ای: 

    سفیده تخم مرغ

    6 عدد (1 پیمانه)

    شکر

    2 پیمانه

    پسته خرد شده

    1 پیمانه

    کرم تارتار

    ½ قاشق چای‌خوری

    وانیل

    ¼ قاشق چای‌خوری

    کرم تارتار در بیشتر فروشگاه‌های قنادی به فروش می‌رسد و برای فرم دادن به سفیده تخم مرغ و در تهیه برخی شیرینی‌ها استفاده می‌شود.

    طرز تهیه مرنگ پسته ای:

    فر را با دمای 225 درجه فارنهایت (107 درجه سانتی گراد) داغ کنید. سفیده تخم مرغ‌ها و کرم تارتار را در کاسه تمیز مخلوط کن رومیزی بریزید. با سرعت بالا با سر همزن بزنید تا سفیده ها کامل کف کنند. وقتی مخلوط کن با سرعت نسبتاً بالا روشن است شکر را آهسته اضافه کنید و 8 تا 10 دقیقه بزنید تا موج‌های سفت شکل بگیرد. وانیل و نصف پیمانه پسته خرد شده را اضافه کنید و 10 ثانیه با سرعت زیاد بزنید تا مخلوط شوند.

    خمیر را داخل یک قیف بریزید و خمیر را به شکل توده‌هایی هم اندازه روی 2 سینی فر که کف آن با کاغذ روغنی پوشانده شده است بریزید. بین مرینگو‌ها 2.5 تا 5 سانتی‌متر فاصله بگذارید. نصف پیمانه پسته خرد شده را روی آنها بپاشید.

    دو ساعت در فر بپزید. وقتی خنک شدند، مرینگویها را تا زمانی‌که می‌خواهید آن را سرو نمایید در ظرف محفوظ از هوا نگهداری کنید. برای مرینگوی ساده، دستور فوق را دنبال کنید فقط پسته را حذف کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X