جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه غذای دریایی خوشمزه با سبزی های معطر

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای دریایی

    روش تهیه غذای دریایی

    درست کردن میگو پلو و سبزیجات,مواد لازم برای میگو پلو و سبزیجات

    مواد لازم

     روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
     پیاز قرمز خرد شده یک فنجان
     سیر خرد شده  5 حبه خرد شده
     فلفل دلمه سبز رنگ دانه گرفته شده یک عدد
    پاپریکای دودی یک قاشق غذا خوری
    گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد
    برنج 4 فنجان
    جعفری خرد شده سه چهارم فنجان
    پوست لیموی رنده شده برای زمان سرو
    نخود فرنگی پخته یک فنجان
    سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
    میگوی تمیز شده 500 گرم
    برنج قهوه ایی 2 فنجان
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    آبلیموی تازه 3 قاشق غذا خوری

    روش تهیه

    یک ماهی تابه بزرگ بردارید و روغن زیتون را در ماهی تابه روی حرارت گرم کنید.
    سیر و پیاز را 2 تا 3 دقیقه در ماهی تابه سرخ کنید تا اینکه نرم شود.

    پاپریکا و فلفل دلمه خرد شده را به مواد اضافه کرده و 3         دقیقه تفت دهید.

    دو سوم از جعفری خرد شده و  سس گوجه فرنگی  را اضافه کرده و تفت دهید.
    میگوی تمیز شده را با گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید و 15 تا 20 دقیقه درب ظرف را بگذارید و منتظر شوید تا میگو ها بپزند.

    در مرحله آخر و دقایق پایانی پخت میگو ، پوست رنده شده لیمو ، آب لیموی تازه و کمی از جعفری باقی مانده را اضافه کنید و پس از 3 دقیقه از روی اجاق  بردارید.

    این غذا را با برنج قهوه ایی پخته شده میل کنید. نوش جان.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X