جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
تازه های اخبار
بیشتر >>
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • روش تهیه صبحانه لقمه ای + آموزش تهیه نان ترتیلا

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    طرز تهیه صبحانه لقمه ای, آموزش تهیه نان ترتیلا

    روش تهیه صبحانه لقمه ای + آموزش تهیه نان ترتیلا

    این مطلب به یک صبحانه سریع اختصاص دارد که می توانید از قبل آن را تهیه نموده و صبح به محل کار ببرید؛ یک لقمه گوشتی و برشته.

    مواد لازم:

    دو عدد سوسیس تازه یا یک بسته گوشت چرخکرده
    دو عدد تخم مرغ هم زده
    نمک و فلفل سیاه
    یک قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
    یک عدد نان تورتیلا بزرگ

    طرز تهیه:

    1- یک تابه متوسط را روی حرارت قرار داده و کمی روغن درون آن بریزید. پس از گرم شدن روغن، گوشت چرخ کرده یا سوسیس را درون آن ریخته و تفت دهید تا رنگشان عوض شود.

    2- تخم مرغ ها، نمک، فلفل سیاه و پیازچه های خرد شده را بیفزایید و آنها را هم بزنید تا کاملا پخته شوند.

    3- خاگینه به دست آمده را وسط نان ترتیلا بگذارید و به روشی که در ویدئو می بینید آن را بپیچید.

    4- سپس هر کسادیا را درون تابه به مدت دو دقیقه سرخ کنید تا سطح نان طلایی شود.

    5- برای پیشگیری از خشک شدن نان ترتیلا، پیش از مصرف، کسادیا را درون فویل بپیچید.

    نان ترتیلا (نان ذرت)

    مواد لازم جهت تهیه نان ترتیلا :

    ۵۰۰ گرم آرد ذرت یا آرد سفید
    ½ پیمانه آب گرم
    ۱۰۰ گرم روغن جامد یا کره
    ۱/۲ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر

    طرز تهیه نان ترتیلا :

    1- ابتدا آب، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه ای با روغن جامد/کره مخلوط کنید. سپس آرد ذرت را کم کم اضافه نمایید تا جایی که خمیر دیگر به دست نچسبد.

    2- خمیر را ورز دهید و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در کیسه ی نایلون بگذارید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید.

    3- خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و روی آنها را با نایلون بپوشانید. سپس آنها را با وردنه به دایره هایی به قطر ۲۵ تا ۳۰ سانتی‌ متر پهن کنید.

    4- یک تابه چدنی یا تابه ای که تفلون نباشد را با حرارت زیاد خوب گرم کنید و با روغن خیلی کم، هر نان ترتیلا را حدود یک دقیقه در روغن بگذارید تا بپزند و هر دو طرفش خوب طلایی شود.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X