جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه شیرینی مغزدار گردویی برای بچه ها

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی

    شیرینی برای بچه ها

    روش تهیه شیرینی برای بچه ها

    این شیرینی خوش‌مزه همراه شیر مناسب برای کودکانی است که علاقه‌ای به خوردن صبحانه ندارند.

    مواد لازم:

    آرد 200 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    کره  125 گرم
    پودر قند 50 گرم
    وانیل ⅛ قاشق چای خوری
    نشاسته درت 10 گرم

    مواد میانی:

    پودر گردو 100 گرم
    دارچین ½ چایخوری
    شکر  50 گرم
    تخم مرغ 2 عدد

    طرز تهیه:

    1. ابتدا کره را در دمای اتاق بگذارید تا نرم شود. سپس کره‌ی نرم شده و پودر قند را باهم خوب بزنید تا سبک شود.

    2. زرده تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کنید و باهم خوب مخلوط کنید. در مرحله‌ی بعد نشاسته ذرت و آرد را باهم مخلوط و به مواد اضافه کنید تا جاییکه خمیر نرمی به‌دست آید.

    3. خمیر را به‌مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. سپس خمیر را قالب زده و مواد میانی و داخل شیرینی را درون خمیر قرار دهید و داخل فر از قبل گرم شده روی ١٧٠ درجه به‌مدت ٢٠ تا ٢۵ دقیقه قرار دهید.

    4. برای مواد میانی، همه مواد را باهم مخلوط کنید. سفیده تخم‌مرغ را با چنکال بزنید تا یک‌دست شود. سپس کم‌کم به مواد اضافه کنید تا خمیر شود.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X