جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • روش تهیه شیرینی خوشمزه قطاب (با عکس)

    مجموعه : شیرینی پزی

    شیرینی قطاب یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مخصوص دنیاست. در اصل این شیرین یزدی میباشد و به راحتی با کمی دقت میتونین در خانه این شیرینی را تهیه کنید.

    آموزش تصویری قطاب

    مواد لازم خمیر قطاب:

    • ماست                نصف لیوان
    • تخم مرغ              ۱ عدد
    • کره                    ۱۰۰گرم
    • آرد                     ۳ لیوان
    • بیکینگ پودر          ۱ قاشق چایخوری

    مواد داخل قطاب:

    • پودر گردو             نصف پیمانه
    • شکر                  ۱ لیوان
    • پودر هل              ۱/۲ قاشق چایخوری
    • پودر دارچین         ۱ قاشق چایخوری
    • پودر پسته و پودر قند برای تزیین

    طرز تهیه قطاب :

    کره نرم شده و نصف لیوان شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس ماست و تخم مرغ را اضافه کنید و انقدر با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.

    ارد الک شده را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و کم کم به مخلوط اضافه نمائید (تا اندازه ای ارد نیاز است که خمیر به دست نچسبد) سپس خمیر را درون کاسه ای که چرب کرده اید قرار داده و روی کاسه را بپوشانید و حدود ۱ ساعت در جای گرمی استراحت دهید.

    آموزش تصویری قطاب

    حال مواد خشک داخل قطاب را با هم مخلوط کنید.

    بعد خمیر رو روی میز کارتون که آرد پاشی شده  باز کنید (به قطر نیم سانت) و به شکل دایره قالب بزنید.

    آموزش تصویری قطاب

    همه مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و یک قاشق مرباخوری وسط خمیر بزارید و با انگشت سبابه که با آب خیسش کردید لبه خمیر رو مرطوب کنید اینکار برای اینه که خمیر موقع سرخ کردن از هم باز نشه و منظره بدی پیدا نکنه.

    آموزش تصویری قطاب

    بعد دو لبه را مانند شکل زیر  روی هم بگذارید.

    آموزش تصویری قطاب

    لبه ها رو کمی با انگشت فشار بدید تا به هم بچسبه بعد با چنگال شیار هایی ایجاد کنید هم برای زیبایی هم برای اینکه لبه ها بیشتر به هم بچسبه.

    آموزش تصویری قطاب

    همه خمیر ها رو به این صورت بپیچید و کنار هم قرار بدید.

    آموزش تصویری قطاب

    حالا روغن رو توی یک ظرف  بریزید و اجازه بدید خوب داع بشه  و قطاب ها رو  توی روغن شناور بریزید و  اجازه بدید یک طرفش سرخ بشه بعد برگردونید تا اون یکی طرفش هم سر خ بشه.

    آموزش تصویری قطاب

    داخل یک سینی دستمال کاغذی بچینید و قطاب های سرخ شده رو روی دستمال بزارید تا روغن اضافی اون کشیده بشه.

    آموزش تصویری قطاب

    حال روی قطاب ها پودر قند بریزید.

    منبع: آشخونه

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X