جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه سوپ بادمجان با روغن گیاهی

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ

    روش تهیه سوپ بادمجان

    SUP-bademjan-www-jadide-ir

    مواد مورد نیاز

    جعفری تازه و خرده شده        یک قاشق غذا خوری

     روغن گیاهی  1 قاشق غذا خوری
     پیاز خرد شده   1 عدد متوسط
     گوشت چرخ کرده  500 گرم
     سیر کاملاً خرد شده   1 حبه
     بادمجان خرد شده   500 گرم
     هویج خرد شده   سه چهارم پیمانه
     کرفس خرد شده   سه چهارم پیمانه
     گوجه فرنگی خرد شده   400 گرم
     شکر   یک قاشق چای خوری
     نمک   یک قاشق چای خوری
     فلفل   نصف قاشق چای خوری
     ماکارونی پیچ   نصف فنجان
     پنیر پارمزان رنده شده   نصف فنجان

    روش پخت

    * روغن را در قابلمه حرارت دهید، سپس پیاز را کمی داخل آن سرخ نمایید.

    * سپس گوشت را همراه با سیر داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا گوشت قهوه ای رنگ شود.

    * هویج و کرفس را در ظرف های جداگانه بپزید. سپس آن ها را با بادمجان و گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید.

    * مقداری آب روی آن ها بریزید و شکر را به علاوه سایر ادویه های دلخواه از جمله نمک و فلفل اضافه نمایید.

    * مواد را به هم بزنید.
    بعد از چند دقیقه، ماکارونی را به سایر مواد اضافه نمایید.

    * زمان پخت می بایست به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی ادامه داشته باشد که ماکارونی ها کاملاً نرم شوند.

    * این سوپ را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن، سرو نمایید.

    منبع: آکا ایران

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه