جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • روش تهیه سوشی ویژه کالیفرنیا رول

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای بین المللی

    روش تهیه سوشی ویژه کالیفرنیا رول

    روش تهیه سوشی ویژه کالیفرنیا رول

    مواد لازم مناسب برای 6 نفر

    خیار : به میزان لازم

    آواکادو : به میزان لازم

    گوشت خرچنگ پخته شده : 100 گرم

    ورق جلبک دریایی : 2 تا 3 عدد

    برنج سوشی : 2 پیمانه

    روش تهیه

    این سوشی با گوشت خرچنگ تهیه می‌شود و طرفداران زیادی در بین سوشی خوران به خود اختصاص داده است.

    سوشی رول کالیفرنیا در محبوبیت جهانی سوشی، نقش به سزایی داشته است. دستورالعمل زیر هم مناسب رول های معمولی و هم رول های پشت و رو می‌باشد. در این رول می‌توانید به جای آواکادو از انبه هم استفاده نمایید.

    1. نصف ورق جلبک را بر روی حصیر مناسب تهیهٔ سوشی قرار می‌دهیم و آن را با برنج می‌پوشانیم – به قطر یک سانتیمتر – و برنج را روی سطح جلبک کمی فشار می‌دهیم تا در جای خود تثبیت شود. (توجه کنید که لبهٔ انتهایی جلبک را به فاصله دو سانتیمتر خالی از مواد باقی بگذارید تا در انتها – موقع بستن سوشی بر روی سوشی قرار گیرد).
    2. به کمک حصیر، ورق جلبک را کمی لوله می‌کنیم، به شکلی که برنج رو به پایین قرار بگیرد و شروع می‌کنیم به قرار دادن مواد مورد نیاز در رول سوشی.
    3. گوشت خرچنگ را به صورت نازک و بلند می‌بریم (اگر گوشت خرچنگ خرد باشد آن را در کنار هم در یک راستا قرار می‌دهیم). مقدار خرچنگی که در رول می‌گذاریم، بستگی به این دارد که دوست داریم رول چه قطری داشته باشد.
    4. در کنار آن 2 تا 3 برش باریک خیار قرار می‌دهیم.
    5. روی خرچنگ و خیار یک برش از آواکادو (ضخیم تر از خیارها) قرار می‌دهیم. (توجه داشته باشید که اندازه و وضعیت قرار گرفتن همهٔ مواد باید یکسان باشد). می‌توانیم برای تزئین، روی آن کنجد بریزیم. کنجد تیره و یا روشن، هر دو خوب است.
    6. این ترکیب را پس از رول کردن و برش زدن با مخلوطی از واسابی (در صورت تمایل) و سس سویا میل می‌کنیم.
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X