جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه ساندویچ ژامبون با سس خردل تند

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع ساندویچ

    آموزش درست کردن ساندویچ ژامبون

    روش تهیه ساندویچ ژامبون با سس خردل تند

    مواد مورد نیاز

    کره: 1/4 پیمانه

    سرکه سیب یا آب نارنج: 1 قاشق غذاخوری

    ادویه جات: به مقدار لازم

    خردل تند: 1 قاشق غذاخوری

    ژامبون تازه و خردشده: 250 گرم

    نان باگت: به اندازه 4 ساندویچ (یا 8 برش)

    کره: 4 قاشق غذاخوری

    روش تهیه

    یک چهارم پیمانه کره ای که داریم با سرکه در ظرف متوسط مخلوط کرده آنقدرهم می زنیم تا رنگ آن روشن شود و پف کند.بعد ادویه جات وخردل را نیز اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم و ژامبون را نیز به آن اضافه می کنیم و کاملاً مواد را با هم مخلوط می کنیم.

    یک برش نان ساندویچی را برمی داریم، سطح آن را با 1/2 قاشق غذاخوری کره چرب می کنیم و 1/4 مواد ساندویچ را روی آن می ریزیم باز 1/2 قاشق غذاخوری کره روی یک برش دیگر نان ساندویج می مالیم و روی مواد می گذاریم.

    به همین ترتیب چهار ساندویچ را آماده می کنیم. این ساندویچ را می توان در دمای صفر درجه به مدت یک ماه نگهداری کرد.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X