جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
تازه های اخبار
بیشتر >>
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • روش تهیه ساندویچ مفید و رژیمی با تن ماهی

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع ساندویچ , غذاهای دریایی

    روش تهیه ساندویچ مفید و رژیمی با تن ماهی

    روش تهیه ساندویچ مفید و رژیمی با تن ماهی

    خیلی جالبه که با یه چیز خیلی ساده مثل کنسرو تن میشه یه غذای چشم نواز درست کرد. و چون خیلی ها طعم تن رو دوست دارن احتمالا ساندویچ برگرش رو هم می پسندن. البته من همیشه خالی خالیش رو ترجیح میدم اما وقتی آدم خودش نون ساندویچی با کیفیت و خوشمزه درست میکنه عاقلانه نیست که برگرهاش رو خالی خالی بخوره. نه؟!

    مواد لازم

    کنسرو تن ماهی دو قوطی

    پیاز متوسط 1 عدد

    تخم مرغ دو عدد

    سیر سه حبه

    آرد سوخاری یک لیوان

    پودر تخم گشنیز یک چهارم ق چ

    پودر خردل یک چهارم ق چ

    فلفل سفید یک چهارم ق چ

    روش تهیه

    دو تا قوطی کنسرو رو خالی میکنیم توی بلندر. تقریبا یه سایز دارن ولی زیاد هم خودتون رو درگیر وزن و سایزش نکنید. در هر حال برگرش خوب میشه

    پیاز و سیر و تخم مرغ و ادویه ها رو هم اضافه کرده و چند پالس میزنیم تا کمی مخلوط شن

    حالا کم کم آرد سوخاری رو اضافه میکنیم

    بسته به میزان روغن (یا آب نمک) موجود در قوطی تن و سایز تخم مرغ ممکنه به میزان بیشتر یا کمتری آرد سوخاری نیاز پیدا کنید

    با این مقدار من پنج تا برگر درست کردم که متناسب با سایز نونهام باشه. سایز برگرها دست خودتونه. و حتی میتونید کپل بگیریدشون

    زیر و روشون با برس روغن زیتون میمالیم و میذاریم توی فر 180 درجه سانتیگراد به مدت بیست دقیقه

    برگرها رو برمیگردونیم و اجازه میدیم 15 دقیقه دیگه هم بپزه تا طلایی رنگ شه

    (من از کاغذ روغنی کلفتی استفاده میکنم که چیزی بهش نمیچسبه اگر شما تجربه نا موفقی در مورد استفاده از کاغذ روغنی دارید توی همون سینی درستش کنید که خیالتون راحت باشه نمیچسبه)

    با فر من با این مدت زمانی که بهتون دادم برگرها طلایی میشن ولی مرکزشون آبداره و خشک و بیمزه نمیشه. اگه قلق فرتون دستتونه لطفا درجه و زمانش رو خودتون تنظیم کنید

    و البته میتونید برگرها رو مثل همیشه گریل کرده یا با کمی روغن سرخ کنید

    ولی خوب تو فر راحت تر و بی دردسر تره

    برگرها رو میتونید به راحتی فریز کرده و در موقع نیاز گریل یا سرخ یا کباب کنید

    ولی حتی کباب شده اش هم توی یخچال یا فریزر خوب عمر میکنه و کافیه یک دقیقه توی مایکروفر گرمش کنی یا مثل من سرده قورتش بدی!

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X