جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه سالاد کوسکوس مراکشی

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع سالاد

    طرز تهیه سالاد کوسکوس, غذای مراکشی, سالاد, برنج آفریقایی

    آموزش تهیه سالاد میوه با سبزیجات

     این غذا بیش از آنکه یک سالاد کوسکوس مراکشی باشد، ترکیبی از آن مواد با لیمو، گردو و کمی قره قاط خشک شده است که با همه چیز جور در می آید. این غذا چاشنی بسیار مناسبی برای کنار غذا چه در پیک نیک یا باربکیو یا ظرف غذای ناهار خواهد بود.

    مواد لازم جهت تهیه سالاد کوسکوس مراکشی:

    کدو حلوایی 1/2 عدد
    قره قاط خشک 50 گرم
    کدوخورشتی 2 عدد
    فلفل دلمه ای زرد و قرمز 2 عدد
    روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
    مغز گردو 80 گرم
    برنج آفریقایی (کوسکوس) 300 گرم
    پیاز 1 عدد
    لیموی ارگانیک 1 عدد
    آب پخت مرغ یا سبزیجات (براث) 450 میلی لیتر
    جعفری تازه 1 دسته
    پنیر فتا 100 گرم
    نمک و فلفل سیاه تازه

    سالاد کوسکوس مراکشی

    این غذا بیش از آنکه یک سالاد کوسکوس مراکشی باشد، ترکیبی از آن مواد با لیمو، گردو و کمی قره قاط خشک شده است که با همه چیز جور در می آید. این غذا چاشنی بسیار مناسبی برای کنار غذا چه در پیک نیک یا باربکیو یا ظرف غذای ناهار خواهد بود.

    سالاد کوسکوس مراکشی

    طرز تهیه سالاد کوسکوس مراکشی:

    1-  فر را از قبل تا دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. دانه های کدو را با قاشق درآورده و دور بریزید. با استفاده از یک چاقوی تیز آن را به قطعات مکعبی متوسط خرد کنید. نیازی به کندن پوست آن نیست مگر آنکه خودتان تمایل داشته باشید زیرا در آن حالت بسیار نرم تر می شود.

    سالاد کوسکوس مراکشی

    2- پیاز را پوست کنده و به شکل قاچ های بزرگ خرد کنید. کدو خورشتی را درشت حلقه کنید. فلفل دلمه ای را نصف کرده و دانه های آن را در بیاورید. سپس به قطعات درشت خردکنید. تمام این سبزیجات را در یک ظرف بزرگ فر قرار داده و کمی روغن زیتون روی آن بریزید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.

    3- سبزیجات را 20 دقیقه بریان کنید و سپس کمی آن ها را حرکت داده و گردو را اضافه کنید. آن را به فر برگردانید و 20 دقیقه ی دیگر بپزید.

    سالاد کوسکوس مراکشی

    4-در زمانی که سبزیجات در حال پخت است، برنج آفریقایی را آماده کنید. آن را درکاسه ی بزرگی بریزید و با کران بری مخلوط کنید. پوست لیمو را ریز رنده کنید. براث بسیار داغ را روی آنها بریزید. سر کاسه را با یک کیسه فریزر یا یک بشقاب بزرگ بپوشانید تا بخار آن خارج نشود. اجازه دهید برنج آفریقایی 15 دقیقه در این حال بماند یا اگر زمان دارید حتی طولانی تر.

    5- هنگامی که سبزیجات بریان یا کبابی آماده شد باید نرم و طلایی شده و بادام ها نیز برشته شده باشند. کمی آب لیمو را گرفته و روی سبزیجات ریخته و بگذارید خنک شود.

    سالاد کوسکوس مراکشی

    6- برنج آفریقایی هنگامی آماده است که تمامی براث جذب آن شود. آن را با چنگالی هم بزنید تا کمی خنک شود. سبزیجات را روی آن ریخته و با نمک و فلفل مزه دار کنید. جعفری را درشت خرد کرده و با پنیر مخلوط کنید.

    7- جعفری و فتا را قبل از سرو روی سالاد بریزید، اگر خشک به نظر می رسد چند قطره روغن نیز به آن بیفزایید. بهتر است که نسبتا گرم یا در دمای اتاق سرو شود.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X