جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    روش تهیه سالاد موساکا | سالاد مجلسی یونانی

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع سالاد

    سالاد, سالاد یونانی, سالاد اروپایی, سالاد خارجی, سالاد موساکا, سالاد بادمجان

    روش تهیه سالاد موساکا | سالاد مجلسی یونانی

    همانطور که می دانید موساکا نام غذایی یونانی است که با بادمجان و گوشت تهیه می شود و غذایی است که به صورت گرم و پخته شده تهیه می شود. احتمالا استفاده از واژه موساکا برای این سالاد تداعی کننده بادمجان می باشد.

    این سالاد و به عبارتی پیش غذای سرد، بسیار بسیار خوشمزه، جدید و مجلسی می باشد.

    مواد لازم

    بادمجان: یک کیلو حدود 5 عدد درشت

    سینه مرغ: نصف یک سینه مرغ

    فلفل دلمه ای: یک عدد (من از نصف فلفل دلمه ای قرمز و نصف فلفل دلمه ای نارنجی استفاده کردم)

    پیاز:1 الی 2 عدد

    قارچ: 350 گرم

    هویج: 250 گرم

    خیار شور: 250 الی 300 گرم

    گردو (به صورت دندان گیر خرد شده): یک الی دو مشت پر

    روغن مخصوص سرخ کردن ( جهت سرخ کردن بادمجان، پیاز، فلفل دلمه ای): به میزان لازم

    کره (جهت افزودن به قارچ): یکی دو قاشق غذاخوری

    کره (جهت تفت دادن مرغ آبپز در صورت تمایل): یکی دو قاشق

    نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم

    سیر: یک الی دو حبه درشت (من از یک و نیم حبه استفاده کردم)

    مخلوط (سس مایونز و ماست پرچرب) یا (سس مایونز و خامه): به میزان لازم

    آبلیمو (جهت افزودن به سس): یک قاشق غذاخوری

    آبلیمو (جهت شستن و آبپز کردن قارچها): یه میزان لازم

    روش تهیه

    1-بادمجانها را پوست کنده و به صورت طولی برش می دهیم. بادمجانهای من کلفتی متوسطی داشت. هر بادمجان را 4 یا 5 برش طولی دادم. سپس از عرض آنها را برش داده و مکعبهای بادمجانی خواهیم داشت. (به تصویر مراجعه فرمایید)

    2-اکنون با آب و نمک، محلولی رقیق درست می کنیم و بادمجانها را درون قرار می دهیم تا نیم ساعت بماند.

    این کار دو علت دارد:

    -تلخی احتمالی بادمجانها گرفته می شود و خواهیم دید آب نمک تیره رنگ، کدر و کمی تلخ خواهد شد.

    -با این کار جذب روغن توسط بادمجانها به حداقل خواهد رسید.

    3-سپس بادمجانها را درون آبکشی ریخته و با آب خنک کاملا خواهیم شست تا شوری و تلخی بادمجانها برود. سپس بادمجانها را روی دستمال بزرگ تمیزی پهن خواهیم کرد تا حدود یک ساعتی خشک شود.

    4-اکنون درون قابلمه ای (بهتر است از تابه استفاده نکنید تا روی اجاق گازتان کمتر کثیف شود و هم در قابلمه را نیاز خواهیم داشت) مقداری روغن مخصوص سرخ کردن میریزیم و اجازه می دهیم خوب داغ شود. سپس بادمجانها را درون روغن داغ میریزیم و درش را می بندیم. (قابلمه من بزرگ بود و بادمجانها را دو مرحله ای ریختم)

    5-بستن در قابلمه در مورد بادمجانهای خرد شده سبب می شود که بادمجانها روغن کمتری جذب کنند. در قابلمه را باز کرده و آن را هم میزنیم. با بستن درب قابلمه در قابلمه بخار می کند، لذا دقت کنید تا حدامکان آبش درون روغن نریزد.

    6-وقتی بادمجانها سرخ شد (بادمجانها سرخ شوند ولی دقت کنید تا سیاه نشوند و رنگ سالاد خیلی تیره نشود)، آنها را روی حوله یکبار مصرف آشپزخانه (دستمال کاغذی رولی عریض) می ریزیم تا روغن اضافی اش جذب دستمال شود و بادمجانها حداقل میزان روغن را داشته باشد.

    7-مرغ را پاک کرده، شسته و با یک عدد پیاز و مقداری نمک و آب، آبپز می نماییم. وقتی کاملاً خنک شد، گوشت آن را روی تخته آشپزخانه با چاقوی تیز به صورت نسبتاً مکعبی برش می دهیم و در کناری قرار می دهیم.

    8-مرغ را درون تابه ای ریخته و با یکی دو قاشق کره و سه قاشق غذاخوری آب مرغ و کمی نمک و فلفل سیاه تفت می دهیم. این کار سبب خوش طعم شدن و نرم شدن مرغ خواهد شد. تفت در حدی باشد که فقط آب مرغ جذب مرغ شود نه اینکه مرغ رنگ عوض کند و یا سفت و سرخ شود.

    9-اکنون قارچ ها را درون کاسه ای پر از آب ریخته و به آن آبلیمو اضافه می کنیم. با این کار قارچ ها سفید مانده و راحتتر تمیز می شوند و به علت اسیدی بودن، آبلیمو سبب می شود تا میکروبهای احتمالی موجود در قارچ حدالامکان از بین بروند. سپس قارچها را تمیز شسته و آبکش می کنیم.

    10-بعد روی تخته آشپزخانه قارچها را نگینی درشت برش می زنیم. بعد درون تابه ای ریخته و یک قاشق آبلیمو زده و مقداری کره به آن افزوده و روی اجاق قرار می دهیم. می خواهیم قارچ ها پخته و نرم شوند و زیاد رنگ عوض نکنند. قارچ خود نیز کمی آب خواهد انداخت. قارچ که نرم شد و خوب پخت و آبش را جذب کرد از روی حرارت بر می داریم.

    11-اکنون پیازها را پوست کنده و نگینی ریز خرد می کنیم. سپس روی دستمال تمیزی پهن کرده و اجازه می دهیم یک ساعتی خشک شود. این کار سبب با کیفیت و پفکی سرخ شدن پیازها می شود. سپس با مقداری روغن مخصوص سرخ کردن داغ، پیازها را تفت می دهیم. پیازها خوب سبک خواهند شد ولی اجازه ندهید رنگ عوض کند و یا بسوزد. آنها را روی حوله یکبار مصرف آشپزخانه (دستمال کاغذی رولی عریض) می ریزیم تا روغن اضافی اش جذب دستمال شود و پیازها حداقل میزان روغن را داشته باشد.

    12-هویج را پوست گرفته و آبپز یا بخارپز کرده و اجازه می دهیم خوب خنک شود سپس آن را نگینی خرد می کنیم. (من از چشمی ریز رنده نایسر دایسر استفاده کردم)

    13-فلفل دلمه ای را هم نگینی نسبتاً ریز خرد می کنیم و درون روغن خیلی کم تفت می دهیم. آنها را روی حوله یکبار مصرف آشپزخانه (دستمال کاغذی رولی عریض) می ریزیم تا روغن اضافی اش جذب دستمال شود و پیازها حداقل میزان روغن را داشته باشد.

    14-خیارشورها را نیز نگینی خرد کرده و در آخرین مرحله به مواد می افزاییم. خیارشورتان اگر آب اضافی دارد آن را درون آبکش بریزید تا آبش برود.

    15-اکنون مواد ما (حاوی بادمجان نگینی درشت خرد شده و سرخ شده و روغن گرفته شده و سینه مرغ آبپز شده و خرد شده و با کره تفت داده شده، پیاز نگینی شده و سرخ شده، فلفل دلمه ای نگینی درشت خرد شده و تفت داده شده، قارچ نگینی خرد شده و آبپز شده، هویج بخارپز شده و نگینی شده، خیارشور نگینی خرد شده و گردوی دندانگیر خرد شده) را درون کاسه ای ریخته و با هم مخلوط می کنیم.

    16-درون کاسه ای سس را تهیه می کنیم و با چنگال خوب هم می زنیم تا صاف شود. من از مخلوط سس مایونز و به اندازه نصف کمتر آن ماست پرچرب سفت استفاده کردم. مقداری آبلیمو به سس می افزاییم (من از آب یک عدد لیمو ترش جهرم استفاده کردم) بعد سیر را با رنده خیلی ریز رنده کرده و به سس می افزاییم. مقداری نمک، فلفل سیاه نیز به آن افزوده، هم زده و اجازه می دهیم سسمان ده دقیقه ای بماند تا خوب طعم دار شود. هر از گاهی هم میزنیم تا شهد سیر در کل سس پخش شود. در یخچال قرار میدهیم تا حداقل چهار ساعت خوب خنک شود.

    17-اکنون سس را به مواد افزوده و به آرامی و خوب هم می زنیم و در ظرف سرو ریخته و تزئین می کنیم. من تزئین ساده ای با فلفل دلمه ای های رنگی و دو عدد گردو انجام دادم.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X