جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • روش تهیه سالاد فصل ویژه و خوشمزه

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع سالاد

    روش تهیه سالاد فصل ویژه و خوشمزه

    5131223

    مواد لازم

    نصف یک کلم بنفش کوچک

    سیب زمینی:6-5 عدد متوسط

    هویج متوسط:3-4 عدد

    نخود فرنگی:یک پیمانه

    خیارشور خرد شده:2 پیمانه

    جعفری ساطوری شده:به میزان لازم

    سس مایونز،ماست چکیده،سس خردل،نمک،فلفل،پودر سیر،شوید خشک و کره به میزان لازم

    روش تهیه

    کف قالبتونو نایلون بکشید یا اگر قالبهای سوراخ دار هست خیلی کم چرب کنید(مثل وقتایی که میخواید شارلوت درست کنید)

    کلم بنفش رو ریز خرد کنید و یک قاشق مایونز.یک قاشق سس خردل ،خیلی کم نمک و کمی فلفل اضافه کنید و نخود فرنگی رو باهاش مخلوط کنید.همه این مواد رو خوب با هم مخلوط کنید.دقت کنید موادتون شل نشه تا توی قالب خوب فرم بگیره و به صورت یک ردیف کف قالب بچینید و کمی با قاشق فشار بدید تا فرم بگیره

    ردیف بعدی(البته ترتیب ردیفها کاملا سلیقه ایه)

    هویح رو میتونید اول بپزید و بعد رنده کنید…یا به صورت خام رنده کنید و یا رنده کنید و با روغن خیلی کم تفت بدید تا نرم بشه که به شخصه مورد سوم رو میپسندم و با یک قاشق ماست خامه ای و یک قاشق مرباخوری سس مایونز و پودر سیر و نمک و فلفل و خیارشورخرد شده خوب مخلوط کنید و روی کلم بنفش ها اضافه کنید و مجددا با قاشق کمی روش فشار بدید(من اینجا خیارشور اضافه نکردم ولی شما حتما باهاش مخلوط کنید)

    ردیف بعدی جعفری ریز ساطوری شده (البته میتونید از شوید ساطوری شده هم استفاده کنید.من که ترکیبشو با بقیه مواد دوست دارم.بازم میکنم بستگی به ذائقتون داره)

    ردیف آخر:

    سیب زمینی ها رو که قبلا پخته شده، رنده یا پوره کنید و همینجور که داغ هستن یک قاشق کره بهشون اضافه کنید و مخلوط کنید و سپس با دو قاشق یا بیشتر سس مایونز(در حدی که مواد شل نشه)کمی شوید خشک.خیار شور خرد شده.نمک و فلفل مخلوط کنید.مخلوط سیب زمینی نباید شل باشه چون قراره وزن همه ی طبقه های بالا رو تحمل کنه…اگر شل باشه باعث میشه ضخامت لایه سیب زمینی کم به نظر بیاد

    مخلوط سیب زمینی رو روی بقیه مواد قرار میدیم و با ضخامت یکسان پهن میکنیم و روی قالب رو سلفون میکشیم و میذاریم دو سه ساعت توی یخچال بمونه تا مواد خوب فرم بگیره و طعم سس و …به خوردشون بره

    بعد به آرومی و با استفاده از نایلون که قبلا زیر مواد قرار گرفته بود و توی ظرف مورد نظر برمی گردونیم…

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X