جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • روش تهیه سالاد سزار ویژه (مرغ) با سس

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع سالاد

    آموزش درست کردن سالاد سزار

    روش تهیه سالاد سزار ویژه (مرغ) با سس

    مواد لازم

    فیله مرغ ………………………………….. 1 عدد (کامل)

    کاهو (ترجیحاً پیچ) ……………………….. نصف یک بوته

    کلم برگ بنفش خرد شده ………………. 1 لیوان

    گوجه مینیاتوری …………………………… 10 عدد

    نان تست …………………………………… 4 عدد

    روش تهیه

    اول از همه باید مرغ رو مزه دار کنید. توی مواد لازم ننوشتم تا هر کی به شکل دلخواه خودش این کار رو بکنه. من خودم معمولاً مرغ رو توی کمی ماست، روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل و همینطور فلفل سبز تند و کمی سبزیجات معطر خشک مثل آویشن مارینه می کنم. ترکیب مشابه این سس رو توی پست شاورمای مرغ آموزش دادم. خلاصه مرغ رو به مدت طولانی (حداقل 6-7 ساعت) توی سس بخوابونید تا کاملاً مزه دار بشه. بعد سس اضافی رو از روش بگیرید و توی ماهیتابه داغ یا دستگاه گریل بپزید.

    وقتی کاملاً پخت کمی بهش استراحت بدید و بعد با یه چاقوی تیز اون رو به قطعات ترجیحاً مورب برش بزنید. (اگر مرغ رو داغ داغ ببرید تمام عصاره ش میاد بیرون و خشک میشه!)

     برای تهیه سس سالاد سزار، اول از همه از تازه بودن تخم مرغ مطمئن بشید چون قرار نیس بپزیم پس باید مطمئن باشیم که تخم مرغ تازه و کاملاً سالمه! زرده تخم مرغ رو با سیر رنده شده هم بزنید (خیلی بهتره این کار رو با همزن برقی انجام بدید چون با همزن دستی یا چنگال خیلی سخته و احتیاج به ماهیچه های خیلی پرورش یافته داره!!!!) بعد کم کم روغن زیتون رو اضافه کنید و مرتب به همزدن ادامه بدید. سرکه، آبلیمو و خردل رو اضافه کنید و هم بزنید. آخر سر هم نمک و فلفل و پنیر پارمزان رو بریزید و همه رو خیلی خوب با هم مخلوط کنید. بچشید و اگه نیاز بود نمک یا فلفل یا آبلیموی بیشتری اضافه کنید.

    نون های تست رو هم اول اطرافش رو جدا کنید.

    کمی روغن زیتون و پودر سیر به نونها بمالید و اونها رو به قطعات یک اندازه ببرید و بذارید توی فر یا مایکروویو تا برشته بشن.

    کاهو و کلم برگ رو خرد کنید. گوجه ها رو هم اضافه کنید.

    سس رو بدید روی سالاد و هم بزنید و همه مواد رو به خوبی هم بزنید.

    سالاد رو به ظرف سرو منتقل کنید. قطعات بریده شده مرغ رو بچینید روی سالاد و تیکه های برشته شده نون رو هم بپاشید روش.

    آخر سر هم کمی پنیر پارمزان رو به صورت لایه های نازک دربیارید و بریزید روی سالاد.

    روش تهیه سس

    برای سس:

    زرده تخم مرغ ……………………………… 1 عدد

    روغن زیتون ………………………………… تقریباً نصف لیوان

    پنیر پارمزان رنده شده ……………………. 1 ق غ

    سیر رنده شده …………………………… 1 عدد

    سرکه ……………………………………… 1 ق غ

    آبلیمو ………………………………………. 1 ق غ

    خردل ………………………………………. 1 ق م

    نمک ……………………………………….. به اندازه دلخواه

    گردآوری

    آموزش آشپزی

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X