جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه سالاد اسفناج با قارچ و مرغ

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع سالاد

    سالاد اسفناج با قارچ و مرغ

    http://mavadelazem.com/wp-content/uploads/2013/05/food_200807_mango_600x411-1600x1200.jpg

    مواد لازم

    سینه مرغ بدون پوست و استخوان 2 عدد
    اسفناج 250 گرم
    قارچ 100 گرم
    پنیر پارمزان 20 گرم
    لیمو ترش کوچک 1 عدد
    سس خردل 60 گرم
    روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
    سرکه بالزامیک 30 میلی لیتر
    نمک و فلفل به میزان کافی

    روش تهیه

    1. گریل را گرم کنید. می‌توانید با گریل فر کار کنید یا اینکه روی آتش این کار را انجام دهید.
    2. قارچ ها را به نازکترین شکل ممکن ورقه ورقه کنید روی آن ها آبلیمو و نمک، فلفل بریزید.
    3. سینه مرغ را از استخوان جدا کنید و از خط وسط به دو قسمت تقسیم کنید. هر نیمه برای یک نفر سرو می‌شود.
    4. به مرغ ها روغن زیتون و سس خردل بمالید و کمی هم نمک و فلفل به آن ها بزنید. سپس مرغ ها را گریل کنید.
    5. سرکه بالزامیک, نمک و فلفل و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.
    6. مرغ ها را به صورت نوارهای باریک کنید.
    7. اسفناج و قارچ ها را در 4 بشقاب قرار دهید و روی آن ها از سسی که آماده کرده اید بریزید. و مرغ ها را روی آن قرار دهید.
    8. روی هر کدام از سالادها کمی پنیر پارمزان رنده شده بریزید.
    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه