جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
تازه های اخبار
بیشتر >>
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • روش تهیه دسر ویژه بستنی و ژله با تخم شربتی

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع دسر

    روش تهیه دسر ویژه بستنی و ژله با تخم شربتی

    مواد لازم

    تخم شربتی 2 قاشق غذاخوری

    پودر ژله 1 بسته

    بستنی 2 لیوان

    فالوده و پسته مقدار لازم

    روش تهیه

    تخم شربتی را داخل کاسه ای بریزید و به آن آب اضافه کنید ؛ پس از 10 دقیقه دانه ها خیس خورده و لعاب دار میشوند ، در این مرحله باید تخم شربتی ها را از آب جدا کنید ( این روش برای تمیز شدن تخم شربتی است تا شن های ریز و خاشاک از تخم شربتی جدا شوند ، این مرحله را 2 بار دیگر تکرار کنید ).

    پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و به آن 1 لیوان آب جوش اضافه کنید ، مخلوط کنید تا شفاف شود سپس 1 لیوان آب سرد به آن اضافه کنید ؛ نصف ژله را داخل کاسه ای بریزید و نصف دیگر را داخل لیوان های سرو بریزید ( حدود 1/4 هر لیوان ) سپس ظرف ها را داخل یخچال قرار دهید تا ژله ها بسته شوند.

    پس از اینکه ژله ها بسته شد لیوان های سرو را از یخچال خارج کنید ، ژله داخل کاسه را با قاشق خرد کنید.

    1 لیوان بستنی را با ژله خرد شده و مقداری فالوده مخلوط کنید و داخل لیوان بریزید ، 1 لیوان بستنی دیگر را با تخم شربتی مخلوط کنید و روی ژله بستنی بریزید ، در انتهای کار روی دسر را با خلال پسته تزیین و سرو کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X