جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه دسر سنتی زردآلو

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع دسر

    طرز تهیه دسر زردآلو

    http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2439.jpg

    یکی دیگر از دسر ها ومیان وعده های خوشمزه کرمانشاهی زردآلو روغن است.

    که معمولا از زردآلوهای غیر پیوندی و زرد رنگ استفاده میشود ولی من به علت عدم دسترسی به این زردآلو از زردآلوی پیوندی که رنگ روشن تری دارد استفاده کردم.

    زردآلو را با روغن حیوانی یا کره حیوانی تفت داده و در صورتیکه شیرین نبود کمی شکر اضافه کرده و وقتی نرم شد با نان میل میکنند.

    البته کرمانشاهی ها با روغن بیشتری این غذا را درست میکنند اما سعی کنید از حداقل روغن برای تهیه این غذا استفاده کنید چون این روغن جزء چربیهای اشباع شده است و هر چه کمتر خورده شود بهتر است و زمانی که روغن کم باشد دسر خوشمزه ای از آب در می آید.

    توجه

    در روش دیگری ، به آن تخم مرغ هم اضافه میکنند و در واقع همان املت زردآلوست ولی به اسم زردآلو روغن در کرمانشاه معروف است.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X