جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • روش تهیه دسر رژیمی سیب و جو با شیر بادام

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع دسر

    دسر رژیمی

    http://asanteb.com/wp-content/uploads/2013/05/apple-fruit.jpg

    مواد لازم

    جو پرک 1/3 لیوان

    سیب 1 عدد

    تخم شربتی 1 قاشق غذاخوری

    شیر بادام 1 لیوان

    زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری

    دارچین 1 قاشق چایخوری

    عسل و گردو مقداری

    روش تهیه

    تخم شربتی را داخل کاسه ای بریزید و به آن آب اضافه کنید و پس از 10 دقیقه دانه ها خیس خورده را از آب جدا کنید ( این روش برای تمیز شدن تخم شربتی است تا شن های ریز و خاشاک جدا شوند.

    تخم شربتی ، جو پرک ، سیب پوست گرفته خرد شده ، شیر بادام ، زنجبیل ، دارچین و 1 – 2 قاشق غذاخوری عسل را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و 10 دقیقه روی حرارت مخلوط کنید تا مواد غلیظ شوند.

    دسر را داخل ظرف سرو بریزید و روی آن را با پودر دارچین و گردوی خرد شده تزیین کنید ( در صورت تمایل میتوانید اواخر پخت چند قطره اسانس وانیل اضافه کنید ).

    توجه

    این دسر کم کالری مناسب برای تناسب اندام است ، تخم شربتی موجب کاهش اشتها می شود و ادویه های این دسر در افزایش سوخت و ساز بدن و چربی سوزی موثرند.

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X