جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • روش تهیه دسر با آب انگور و تخم مرغ

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع دسر

    دسر با آب انگور و تخم مرغ

    دسر زرده تخم مرغ ساده نوعی کرم ساده و سرشار از تخم مرغ است که با افزودن شربت میوه طعم دلپذیری پیدا می نماید.

    مواد لازم:

    زرده تخم مرغ : 5 عدد
    شکر دانه ریز : 100 گرم
    آب انگور سفید : 150 میلی لیتر
    بیسکویت بادامی جهت سرو : مقداری

    دسر زرده تخم مرغ
    طرز تهیه:

    1. زرده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید.

    2. شکر دانه ریز را به زرده ها اضافه نمایید. مواد را خوب بزنید تا غلیظ و کرم رنگ شوند و حجم آن ها دو برابر گردد.

    3. کاسه حاوی زرده و شکر را روی قابلمه ای از آب در حال جوش قرار دهید.

    4. آب انگور را به مخلوط اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط کفدار و گرم شود. این مرحله از تهیه دسر ممکن است حدود 10 دقیقه طول بکشد.

    5. کرم آماده شده که باید به صورت یک مایه کفدار و با رنگ روشن باشد را داخل 4 لیوان بریزید.

    6. در صورت تمایل , این کرم را داغ و با میوه تازه یا بیسکویت بادامی سرو نمایید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X