جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه خورش کرفس و هویج با گوشت استیک

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خورش

    خورشت کرفس و هویج با گوشت – انواع خورشت

    روش تهیه یک خورش با گوشت بره را در این دستور می آموزید. امیدواریم این دستور مورد استقبال شما قرار بگیرد.

    مواد لازم

    • روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
    • آرد 2 قاشق غذا خوری
    • پیاز خرد شده یک عدد
    • گوجه فرنگی خرد شده 800گرم
    • سوپ گوجه 420 گرم
    • آب 6 فنجان
    • جو پوست کنده یک دوم فنجان
    • گوشت استیک خرد شده در قطعات 3 سانتی متری
    • نان تست 150 گرم
    • هویج و کرفس هر کدام ۱۵۰ گرم خرد شده

     

    خورش با گوشت بره

    روش تهیه

    1. روغن را در یک قابلمه کوچک روی حرارت گرم کنید.

    2. گوشت خرد شده را در روغن بریزید و هم بزنید تارنگ آن کمی تیره تر شود.

    3. در این هنگام آرد، پیاز، کرفس خرد شده و هویج را اضافه کنید.

    4. بپزید و هم بزنید تا پیاز ها نرم شوند.

    5. سپس گوجه فرنگی ها را بریزید و سوپ را با میزان آبی که در پشت پاکت آن آمده است به مواد اضافه کنید.

    6. 2 ساعت با حرارت ملایم در حالیکه درب ظرف را گذاشته اید مواد را بپزید.

    7. سپس در ظرف سرو بریزید و روی آنرا با تکه های نان تست تزیین کنید.

    برترینها

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X