جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه خورش هویج مجلسی و زیبا

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خورش

    خورش مجلسی

    http://bamacook.com/uploads/recipes/3456/4.jpg

    مواد لازم

    گوشت گوسفندی

    هویج: نیم کیلو

    پیاز: 2 تا

    زعفرون

    رب گوجه

    گوجه فرنگی یا آلو

    آبغوره یا آبلیمو

    روش تهیه

    یکی از پیازها رو ریز کردم و توی روغن کم تفت میدیم.

    سبک شد زرچوبه زدم و با گوشت بازم تفت میدیم.

    با دو سه لیوان آب و نمک گذاشتم بپزه.

    هویج ها رو رنده درشت یا با ابزار خلالی باریک می کنیم.

    توی روغن یا کره تفت دادم تا نرم بشه و از روغن میاریم و کنار میذاریم.

    اون یکی پیاز رو هم خلالی کرده و توی همون روغن سرخ میکنیم تا پیاز داغ خوشگل داشته باشم.

    پیاز رو هم درآورده از روغن و کنار میذاریم.

    گوجه رو قاچ کرده و یه تفت داده و کنار میداریم.

    حالا توی همون تابه یه قاشق رب گوجه رو با فلفل و دارچین تفت میدیم و همراه با دو قاشق زعفرون حل شده به گوشت پخته شده اضافه میکنیم.

    هویج ها رو روی هم ریخته و بهم میزنیم.

    گوجه رو هم روش میچینیم.دو تا جوش بزنه تا مزه ها قاطی بشه….آب خورش نباید زیاد باشه…هویج ها نباید له بشن

    اول گوشت رو جدا توی ظرف بکشین…بعد گوجه ها رو هم کنارش بذارین و حالا از هویجی که توی دیگ مونده هم کنارش بریزین

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X