جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه خورش سنتی و مازندرانی انار (ناردون)

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خورش

    خورش سنتی , خورش مازندرانی

    خورش ناردون یکی از غذاهای رسمی استان مازندران است که معمولا نهار عروسی در روستا های اطراف مازندران با این غذا پذیرایی میشه و از اردک و غاز و یا پرنده های وحشی نظیر خوتْکا ، پِرِلا و …  استفاده میشه. غیر از مراسم عروسی در مهمانی ها ی عید ، پاگشا و … هم سرو میشه. حالت خودمونی این غذا با مرغه، اما رسمی اگه بخاین درست کنین با اردک و غاز بسیار خوشمزه و مجلسی میشه.

    خورش ناردون

    مواد لازم :

    • غاز: 1 عدد
    • انار ترش یا ملس: 400 گرم
    • پیاز متوسط: 3 عدد
    • بادمجان قلمی: 5 الی 7 عدد
    •  شکر: به میزان دلخواه
    •  سیر: 5 حبه
    •  نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

    طرز تهیه:

    1. مرغ آغشته شده به نمک و زردچوبه را درسته سرخ می کنیم و با کمی آب (1لیوان آب به مدت نیم ساعت کافیه) می پزیم، اگه از اردک یا غاز استفاده میکنین اول باید غاز یا اردک رو توی روغن با حرارت ملایم سرخ کنین و بعد بذارین بپزه.

    2. مدت پخت غاز یا اردک تقریباً 2برابر مرغ می باشد بادمجانها را در صورتی که قلمی بود درسته سرخ می کنیم و کنار مرغ می گذاریم بعد پیازها را خرد و در روغن طلایی می کنیم.

    3. سیرها را خرد کرده با پیاز تفت می دهیم دانه های انار را  با نمک و فلفل و زردچوبه را نیز با پیازها تفت می دهیم (در صورتیکه انارها خیلی ترش بود به مقدار دلخواه به آن شکر می افزاییم) و با یک لیوان آب به مرغ و بادمجان‌ها اضافه می کنیم. و بدون آنکه درپوش قابلمه را بگذاریم (زیرا دانه های انار سفید خواهند شد) به مدت نیم ساعت (تا زمانی که مرغ کاملاً بپزد و خورش کاملاً به روغن بیفت) با حرارت کم می پزیم.

    4. این خورش باید به غلظت فسنجان باشد و به روغن بیفتد. اندازه نمک و فلفل با خودتون در ظمن دوباره تأکید می کنم که اردک و غاز زمان بیشتری واسه پخت لازم دارد.

    منبع: برترین ها

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X