جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه خورش خوشمزه گوشت و کنگر

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خورش

    روش تهیه خورش خوشمزه گوشت و کنگر

    روش تهیه خورش خوشمزه گوشت و کنگر

    مواد لازم

    گوشت:12 تکه خورشتی

    کنگر خرد و پخته شده:300 گرم

    رب گوجه: 1 تا 1/5 ق غ

    نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه

    زعفران دم کرده : در صورت تمایل

    پیاز: 1 عدد

    روغن

    پودر لیمو :به میزان لازم…شما هر ترش کننده ای دوست دارید میتونید استفاده کنید مثل آبغوره یا آب نارنج یا آب لیمو رش یا قره قروت
    روش تهیه

    شما اگه بخواید تو قابلمه درست کنید باید از قبل

    گوشت رو بذارید بپزه

    ابتدا یه پیاز رو نگینی یا خلالی خرد کنید

    و با کمی روغن در زودپز کمی تفتشون بدید…سپس گوشت رو هم اضافه و خوب تفت بدید

    فلفل سیاه و زردچوبه رو اضافه کنید و بذارید با گوشت تفت بخورن

    حالا کنگر رو که از قبل خرد کرده و پختید رو به گوشت اضافه کنید و حسابی سرخش کنید

    فلفل قرمز رو هم در صورت تمایل اضافه کنید

    رب گوجه فرنگی رو هم اضافه کردم و 2 دقیقه دیگه تفت بدید

    حالا حدود 4 یا 5 لیوان (تا بلاتر از سطح مواد خورشت) آب جوش بهش اضافه کنید

    در زودپز رو ببندید و شعله رو کم کرده حدود 1/5 تا دو ساعت حرارت ملایم بذارید بپزه

    بعد از این مدت در زودپز رو باز کنید و زعفران و نمک و پودر لیمو (یا آب لیمو ترش یا آب نارنج یا قره قروت)رو

    به غذا اضافه کنید و 10 دقیقه دیگه بذارید خورش خوب جا بیفته و روغن بندازه

     

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X