جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • روش تهیه خورش تایلندی با ماهی (غذای دریایی مخصوص)

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خورش , غذاهای دریایی

    خورش تایلندی, آموزش آشپزی با ماهی, غذاهایی دریایی, آشپزی مخصوص

    روش تهیه خورش تایلندی با ماهی (غذای دریایی مخصوص)

    خورش دریایی تایلندی مجلل بسیار خوشمزه و خوشبو است . در طرز تهیه خورش دریایی تایلندی , مواد با سس نارگیل ادویه زده ترکیب می شوند و مزه ملایم کاری را به وجود می آورد .

    مواد لازم

    1. مرکب ماهی , پاک شده : 200 گرم
    2. فیله ماهی بدون استخوان : 500 گرم
    3. روغن آفتاب گردان : 1 قاشق غذاخوری
    4. پیاز شالوت , ریز خرد شده : 4 عدد
    5. سیر , ریز خرد شده : 2 حبه
    6. خمیر کاری سبز تایلندی : 2 قاشق غذاخوری
    7. ساقه لیمو کوچک , ریز خرد شده : 2 عدد
    8. خمیر میگو : 1 قاشق چای خوری
    9. شیر نارگیل : 500 میلی لیتر
    10. میگوی خالدار خام , پوست کنده و خرد شده : 200 گرم
    11. صدف با پوست سخت , پاک شده : 12 عدد
    12. برگ ریحان بازل تازه , باریک خرد شده : 8 عدد
    13. برگ ریحان بازل اضافی جهت تزیین : مقداری
    14. برنج پخته : جهت سرو

    روش تهیه

    کالری برای یک نفر : 72 کالری
    چربی برای یک نفر : 2.00 گرم
    پروتئین برای یک نفر : 11.50 گرم
    کربوهیدرات برای یک نفر : 2.50 گرم
    مرسی از آوای سلامتی
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X