جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه خورشت میوه ای آلو با سیب قرمز

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خورش
    مواد لازم :
    گوشت : ۵۰۰-۳۰۰گرم
    سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده : ۴عدد
    پیاز سرخ شده : ۳تا۴ قاشق غذاخوری
    روغن : به میزان لازم
    زعفران ساییده : به میزان لازم
    رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
    آلوی خیس کرده : حدود ۱۰-۷عدد
    شکر، نمک و فلفل: کمی
    آب : به میزان لازم.
    روش تهیه خورشت میوه ای آلو با سیب قرمز
    طرز تهیه :
    ابتدا پیاز سرخ شده را در قابلمه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید. گوشت را که قبلا شسته و به قطعات دلخواه خرد کرده اید، به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
    بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه کمی آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت پخته شود.

    در ماهیتابه ای مناسب کمی روغن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید.
    سپس سیب ها را که به قطعات دلخواه برش زده اید، به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید هر دو روی آن کمی طلایی شود.
    ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. بعد از اطمینان از پخت گوشت به آرامی سیب ها را به قابلمه اضافه کنید و به دلخواه کمی شکر، نمک و فلفل به غذا بیفزایید .
    آلوهای خیس شده را به خورش اضافه کنید.
    زعفران ساییده و رب گوجه را بیفزایید و اجازه دهید تا خورش روی حرارت ملایم جا بیفتد. این خورش را همراه برنج سرو کنید

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X