جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه خوراک زبان

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خوراک

    روش تهیه خوراک زبان

    خوراک زبان

    مواد لازم :

    زبان گوساله ۱ عدد

    برگ بو ۳ عدد

    پیاز ۱ عدد

    چوب دارچین ۲ الی ۳ عدد

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    مواد لازم جهت تهیه سس :

    شیر ۳/۴ پیمانه

    آب زبان ۳/۴ پیمانه

    قارچ ۲۵۰ گرم

    آرد ۱یک و نیم ق س

    کره ۵۰ گرم

    پنیر پارمسان ۲ ق س

    نمک و پودر سیر و پودر فلفل سفید ( در صورتیکه فلفل سفید ندارید از فلفل قرمز استفاده کنید) به مقدار لازم

    طرز تهیه :

    * ابتدا با برس یا چاقو زبان رو می تراشیم بعد کاملا می شوریم .

    * بعد داخل قابلمه یا زودپز قرار داده و پیاز و برگ بو و دارچین و آب می ریزیم و اجازه می دیم بپزه .

    * نکته : مدت زمان در قابلمه تقریبا ۵-۶ ساعت و در زودپز تقریبا یک الی یک و نیم ساعت هست.

    * نکته : برگ بو برای از بین بردن بوی زبان خیلی موثره و حتما از برگ بو استفاده کنید، تا حدی سیر هم اینکار انجام میده ولی تاثیر برگ بو خیلی بیشتره.

    * برای اینکه زبان خوشمزه تر و بریونی تر بشه بعد از پخت زبان  ، کمی از آب زبان رو برای تهیه سس بردارید بعد اجازه بدین آبش کشیده شده و بروغن بیفته و دوباره به مقدار کم آب بریزید و باز اجازه بدین بروغن بیفته . دوسه بار اینکارو انجام بدین زبان خوش طعم تر خواهد شد ، نمک و فلفل رو هم در این مرحله می ریزیم، . یا روش دیگه اینه که بعد از پخت زبان اونو با کمی روغن یا کره تفت بدین تا خوش طعم تر بشه.

    * زبان تا پخته نشه پوستش براحتی جدا نمیشه ، پس بعد از پخت کامل می تونید براحتی پوستشو جدا کنید.

    * بعد زبان رو به ضخامت تقریبی ۱ سانت برش بدین .

    * نکته : بهتره از چاقو لیزری یا چاقو برقی استفاده کنید.

    * و اما برای تهیه سس :

    *  شیر سرد و آب زبان و آرد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار بدین و مرتب هم بزنید . بعد از اینکه کمی غلیظ شد کره رو بهش اضافه کنید.

    * غلظت سس تقریبا مثل ماست همزده شده هست .

    * برای خوش طعم شدن سس می تونید از پنیر پارمسان استفاده کنید ( درصورتیکه دسترسی به این پنیر ندارید میشه حذفش کرد) .

    * بعد پودر سیر …

    * بعد فلفل سفید …

    * و اما قارچ ها رو ورقه ای برش بدین و داخل آبجوشی که کمی آبلیمو و نمک داره ، بریزید .

    * بعد از ۶-۵ دقیقه آبکش کنید .

    * ببینید قارچها چقدر سفید هستن . این موارد نکاتی هستن که داخل دستورات ذکرمیشه پس حتما سعی کنید دستورات رو مرور کنید چون در متن دستورات نکات خیلی مهمی گنجونده شده .

    * بعد قارچها رو داخل سس غلیظ شده بریزید .

    * و در آخر جهت سرو روی زبان بریزید …

    بهار سایت

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X