جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
تازه های اخبار
بیشتر >>
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • روش تهیه جوجه کباب مخصوص با طعم لیمو

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    جوجه کباب مخصوص

    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

    سینه یا ران مرغ : 2 عدد درشت یا 4 عدد متوسط یا یک کیلو

    روغن زیتون خالص : 1/4 پیمانه

    3 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
    3 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده یا جعفری (من گشنیز رو ترجیح می دهم )
    2 قاشق چایخوری سیر تازه رنده شده
    فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
    1 قاشق چایخوری نمک
    پودر زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
    زردچوبه 1/4 قاشق چایخوری
    زعفران در صورت تمایل
    1/4 قاشق چایخوری فلفل پاپریکا و فلفل سفید یا سیاه یا قرمز
    روش تهیه
    مرغ رو به نوارهای سه سانتی برش بدید
    در کاسه ای روغن زیتون و فلفل ها و سیر و نمک و گشنیز یا جعفری و آب لیموترش وپودر زیره و زردچوبه و یا زعفران
    رو مخلوط کنید
    تیکه های مرغ رو در این مخلوط بذارید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت بدید (بیشترم شد اشکال نداره )
    بعد تیکه های مرغ رو به سیخ چوبی بکشید
    تابه گریل رو با روغن زیتون چرب کرده و روی شعله متوسط بذارید داغ بشه
    سیخ ها رو در تابه بچینید
    در تابه رو ببندید و اگه تیکه ها ران مرغه 5 دقیقه و اگه سینه هست 2 دقیقه زمان بدید تا مرغ بپزه
    بعد در تابه رو باز کنید و اجازه بدید دو طرف مرغ طلایی بشه
    اگه احساس کردید خشکه با برس روی سیخ ها کره یا روغن زیتون بکشید
    البته بخاطر روغن زیتون اصلا خشک نمیشه
    بخاطر عطر گشنیز و لیمو و وجود ادویه ها این کباب بسیار خوش عطر و خوشمزه اس
    حتما امتحان کنید
    نکته : میتونید بجای تابه گریل مرغ رو در فر کباب کنید یا میتونید روی اتیش و ذغال یا کباب پز این جوجه کبابو درست کنید

     

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X