جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه ترشی ویژه و خوشمزه مشهدی

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع ترشی

    روش تهیه ترشی ویژه و خوشمزه مشهدی

    روش تهیه ترشی ویژه و خوشمزه مشهدی

    مواد لازم

    *مواد لازم برای ترشی ها براساس ذائقه افراد میتونه اندازش متغیر بشه .پس نیاز نیست که وزنشون کنید .

    اینبار موادی که چشمی در نظر گرفته بودمو اندازه گرفتم :

    گل کلم پاک کرده دو و نیم کیلوگرم

    هویج پاک کرده یک و نیم کیلوگرم

    ساقه کرفس یک کیلو ودویست گرم

    گوجه فرنگی   شش کیلوگرم

    سرکه حدود شش لیوان ( من از سرکه قرمز خانگی استفاده کردم)

    سیر یک بوته بزرگ

    فلفل سبز تند چند عدد ( دوستانی که به فلفل حساسن مراقب باشن)

    نمک به میزان لازم

    روش تهیه

    *کلیه سبزیجاتو بشورین و اجازه بدین آبشون بره .

    *گل کلم هارو با کمک چاقو و دست گل گل کوچولو کنید.

    *هویج رو هم نگینی خورد کنید . کرفس رو هم تکه تکه کنید .

    *روی پارچه نخی پهن کنید و اجازه بدین حدود یکروز بمونن تا حسابی خشک بشن .

    *اگه یه کوچولو چروکیده شدن موردی نداره. دوباره بعدا باز میشن . کاملا خشک بودن مواد تو این ترشی بسیار بسیار مهمه ، والا بعدا کپک میزنه و کلیه زحماتتون هدر میره.

    *سیر رو پوست بکنید و به شکل دلخواه خورد کنید و روی پارچه نخی بگذارین.

    *گوجه های شسته شده رو یا پوست بکنید و پوره کنید و یا رنده بزنید .

    *میتونید گوجه رو از صافی رد کنید تا تخم هاش گرفته شه. اما من انجام ندادم.

    *روی حرارت قرار بدین و نمک بزنید .

    *یک ربع تا بیست دقیقه که جوشید و آب گوجه غلیظ شد حرارتو خاموش کنید .

    *زیاد جوشیدن گوجه کیفیت ترشی رو کم میکنه. هرچند ممکنه ترش تر بشه .

    *فلفل رو تکه تکه و یا درسته استفاده کنید .

    *همه سبزیجاتو داخل یه ظرف بزرگ بریزین.

    *سرکه را اضافه کنید .

    *و آب گوجه و کاملا مخلوط کنید .

    *وقتی ترشی کاملا خنک شد درون شیشه تمیز و خشک بریزید .

    *تا ۲۴ ساعت درطرف ترشی رو پارچه بگذارین و چکش کنید و اگه به آب گوجه نیاز داشت بهش اضافه کنید .

    *بعد از اون درشو محکم کنید و داخل یخچال نگه داری کنید .

    *بعد از حدود یک ماه آماده مصرف میشه .

    *نکته : بازم تاکید میکنم که کاملا خشک بودن مواد تو این ترشی خیلی خیلی اهمیت داره .

    *چون سرکه کمی تو ترشیمون استفاده شده حتما باید در یخچال نگه داری بشه .

    *من چون عجله داشتم این عکسو بعد از ده روز گرفتم.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه