جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    روش تهیه ترشی محبوب بادمجان

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع ترشی

    روش تهیه ترشی محبوب بادمجان

    روش تهیه ترشی محبوب بادمجان

    مواد لازم
    بادمجان ۱ کیلو و نیم
    سرکه سفید ۱ لیتر
    خیارشور ۵۰۰ گرم
    گردو ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم
    سیر ۱ الی ۲ بوته
    فلفل سبز تند ۱۰ تا ۱۵ عدد
    تمر هندی ۱ بسته
    آبغوره ۳۵۰ میلی لیتر
    رب انار ۳۵۰ میلی لیتر
    نمک به میزان دلخواه

    روش تهیه

    بادمجان ها رو بشویید و خشک کنید. کلاهک اونو ببرید و دور بندازید. حالا اونا رو با پوست حبه ای خرد کنید و بعد با میزان سرکه ای که دارید برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید.
    بعد از اینکه بادمجانها پخته شد, اجازه بدید تا خنک بشه.
    تمر هندی رو در آبغوره برای ۱ ساعت خیس کنید. بعد اونو فشار بدید و از صافی رد کنید.
    خیارشورها رو حلقه ای برش بدید, فلفل سبز رو هم خرد کنید. سیر رو تمیز کنید و هر کدوم رو چند قسمت کنید. گردوها رو هم خرد کنید. حالا مواد رو با هم ترکیب کنید. شیره تمر هندی و رب انار و نمک اضافه کنید. ترشی رو در یک شیشه استریل نگهداری کنید.

    توجه

    این ترشی در همون روز تهیه قابل مصرفه, ولی به نظر من بعد از چند روز استفاده کنید تا طعم مواد به خورد هم رفته باشه!
    میزان فلفل رو میتونید کم و زیاد کنید.
    اگر دیدید ترشی سفته, میتونید به دلخواه, سرکه, رب انار یا آبغوره اضافه کنید.

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X