جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • روش تهیه ترشی شور و خوشمزه گوجه فرنگی نارس

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع ترشی

    روش تهیه ترشی گوجه فرنگی نارس

    ترشی گوجه

    مواد لازم

    مواد لازم:

    گوجه فرنگی سبز یا نارس ……………………..یک کیلو

    فلفل قلمی تند…………………………………..2- 3 عدد

    نعناع تازه……………………………………….یک دسته کوچک

    نمک………………………………………………..به میزان لازم

    سرکه ………………………………………………….. یک لیوان

    آب…………………………………………………………..3 لیوان

    روش تهیه

    ابتدا گوجه ها را درون آب جوش ریخته و چند دقیقه می جوشانیم تا تلخی آن از بین رفته و کمی نرم شود سپس درون یک سبد گذاشته تا آب اضافی آن خارج شودو خنک شود

    عد درظرف مخصوص ترشی و یا هر چیز دلخواهی نعناع تازه ها را ته ظرف چیده سپس گوجه ها را می چینیم.

    بعد فلفلها را پس از آن آب و سرکه را مخلوط کرده وروی گوجه ها می ریزیم تا ظرف پرشود بعد دو سه روز دمای اتاق نگه می داریم سپس حدود 2 هفته در جای خنک می گذاریم تا ترشی مان جا بیفتد.

    توجه

    1. بهتر است از گوجه کال های کوچک استفاده کنید
    2. میزان نمک بستگی به خود شما دارد ولی طوری باشد که کمی شور بزند
    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X