جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • روش تهیه ترایفل میوه – دسر های اروپایی

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع دسر

    دسر اروپایی,طرز تهیه دسر

    دسر اروپایی

    مواد لازم جهت تهیه ترایفل پنیر و میوه:

    ژله یا بریلو آلبالو ١ پیمانه

    پنیر ماسکارپونه ١٠٠ گرم

    خامه فرم گرفته ٢ قاشق سوپخوری

    موز ١ عدد

    وانیل 4/1 قاشق چایخوری

    بیسکویت ویفر به میزان لازم

    سس گاناش به میزان لازم

    اکلیل‌ های خوراکی یا شکرهای رنگی برای تزیین

    روش تهیه دسر اروپایی خوشمزه:

    1. ترایفل‌ ها از دسته دسرهای انگلیسی هستند که به صورت ترکیبی با خامه و میوه یا انواع کرم‌ها و میوه‌ها به صورت لایه لایه تهیه می‌شوند.

    2. پنیر ماسکارپونه، خامه فرم گرفته و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود، سپس کف لیوان‌های تک‌نفره مورد نظر یا جام موردنظر بریلو آلبالو یا ژله آلبالو که غلیظ شده است بریزید و موز‌ها را هم حلقه‌حلقه در دیواره جام قرار دهید، سپس مواد کرم را درون قیف ریخته و 3/2 ظرف را پرکنید و روی آن یک قاشق گاناش بگذارید؛ بعد اکلیل‌های خوراکی یا شکر‌های رنگی بپاشید و یک تکه ویفر به دلخواه کنار آن قرار دهید و به مدت ٢ ساعت در یخچال بگذارید سپس سرو کنید.

    نکته: سس گاناش از ترکیب شکلات تخته‌ای و خامه صبحانه به صورت حرارت غیرمستقیم تهیه می‌شود. (آماده شده این سس هم موجود است)

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X