جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه بستنی یخی انبه خنک و خوشمزه

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع بستنی

    طرز تهیه بستنی یخی انبه, بستنی یخی انبه, طرز تهیه بستنی یخی, بستنی یخی

    بستنی

    بستنی یخی انبه از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت آشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
    انبه طعمی بسیار خوب و بافت خامه ای خوبی هم دارد که با شیر نارگیل ترکیبی عالی می شود. همچنین هر دو سرشار از ویتامین سی هستند و در ترکیب با آب پرتقال تازه، به این بستنی به چشم بستی یخی ای سرشار از ویتامین سی نگاه کنید.

    نکاتی در رابطه با تهیه ی بستنی یخی انبه :

    ۱- انبه را خرد کنید. می توانید از انبه ی یخ زده هم استفاده کنید. قبل از استفاده آن را از یخچال خارج کنید تا کمی یخ آن آب شود.
    ۲- اگر دسترسی دارید از ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.
    ۳- لازم است تا بستنی ها را برای ۲ تا ۳ ساعت در فریزر بگذارید تا سفت شوند.

    طرز تهیه:
    ۱انبه، شیر نارگیل، آب پرتقال، عسل و وانیل را در مخلوط کن بریزید و تا یکدست شوند، بزنید.
    ۲مواد را در قالب های بستنی یخی بریزید و در فریزر بگذارید تا کاملا سفت شود.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X