جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه انارمیگو

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای دریایی

    طرز تهیه انارمیگو, انارمیگو, غذای بندرعباسی

    محبوبه امامی لارستان: جنوبی‌ها برای پخت میگو روش‌های مختلفی دارند که یکی از آن روش‌ها انارمیگوست؛ غذایی سنتی، خوشمزه و خوش‌طعم با رنگ و رویی بی‌نظیر. اگر طرفدار میگو هستید و غیر از سرخ کردن آن روش دیگری بلد نیستید، حتما این دستور غذایی را امتحان کنید.

    مواد لازم جهت تهیه انارمیگو:

    ۴۰۰ گرم میگوی پاک وشسته شده
    ۱ عدد پیاز
    ۱ پیمانه آب انار
    ۱ عدد سیب‌زمینی
    ۲ حبه سیر
    نمک و فلفل قرمز به اندازه لازم

    انارمیگو
    طرز تهیه انارمیگو:

    1. پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید.

    2. سیر را نگینی کنید  و با پیاز تفت بدهید.

    3. سیب‌‌زمینی را نگینی خرد کنید وبا مواد بالا تفت دهید.

    4. حال میگوها را سه دقیقه در آب جوش بگذارید و بعد از سه دقیقه با پیاز و سیر تفت دهید.

    5. نمک و فلفل را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه آب انار را به موادتان بیفزایید. بگذارید مواد با آب انار پنج دقیقه جوش بخورد.

    نکته:

    به جای آب انار می‌توانید از تمبرهندی هم استفاده کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X