جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    روش تهیه اشکنه اسفناج غذای تهرانی ها

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ

    طرز تهیه اشکنه اسفناج, غذای تهرانی ها

    اشکنه اسفناج

    مواد اولیه جهت تهیه اشکنه اسفناج:

    تخم مرغ   4 عدد
    سیب زمینی   2 عدد
    پیاز داغ     2 قاشق غذاخوری
    آرد   1 قاشق غذاخوری
    اسفناج ریز ریز شده  1 لیوان
    آب سماق  به مقدار لازم
    نمک، فلفل و زردچوبه   به مقدار لازم
    آب   5 استکان

    طرز تهیه اشکنه اسفناج:

    1. پیاز داغ که درست شد آرد، اسفناج، فلفل و زردچوبه را ریخته و بعد از چند ثانیه آب را اضافه کنید.

    2. جوش که آمد سیب زمینی را بریزید تا نیم پز شود.

    3. 2 تا از تخم مرغ ها را هم زده و با نمک بریزید، بعد از 2 الی 3 دقیقه جوش، باقی تخم مرغ ها رادرسته و به آرامی در ظرف بیاندازید تا بپزند. در آخر آب سماق را اضافه کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X