جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    روش تهیه اسپاگتی + طرز تهیه سس بادمجان

    مجموعه : آموزش آشپزی

    طرز تهیه اسپاگتی, طرز تهیه سس بادمجان, اسپاگتی

    مواد لازم برای تهیه اسپاگتی با سس بادمجان :

    اسپاگتی 1 بسته

    بادمجان 2 عدد

    فلفل سبز 2 عدد

    فلفل قرمز 1 عدد

    گوجه فرنگی 2 عدد

    پیاز 1 عدد

    سیر 3 عدد

    روغن مایع به میزان لازم

    فلفل سیاه به میزان لازم

    نمک به میزان لازم

    اسپاگتی با سس بادمجان

    طرز تهیه اسپاگتی با سس بادمجان :

    اسپاگتی با سس بادمجان غذایی لذیذ است .

    اسپاگتی را آبکش کرده و پیازهای ریز خرد شده را داخل ماهی تابه سرخ کنید.

    بعد سیر خرد شده را اضافه میکنیم و بعد به تان فلفل های خرد شده را اضافه می کنیم.

    بعد گوجه فرنگی هائی که پوست آنها کنده شده و خرد شده را اضافه میکنیم .

    بادمجانها را که قبلا کبابی کرده ایم را خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم و نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم.

    و در هنگام سرو غذا کنار اسپاگتی سس را ریخته و سرو میکنیم یا حتی میتوان به روش ایرانی دارای ته دیگ باشد و آنرا دم کنید در اینصورت اسپاگتی باید کمی خام آبکش کرد.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X