جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • روش تهیه آش برگ مو لذیذ

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ

    طرز تهیه آش برگ مو, آش برگ مو, طرز تهیه آش

    برگ مو یکی از نوبرانه های خوش مزه فصل بهار است که همه خانم ها با آن دلمه درست می کنند. این بار با برگ مو یک آش خوشمزه و عالی درست کنید. این آش از غذاهای اصیل شهر ارومیه است.

    مواد لازم برای آش برگ مو

    این مقدار مواد برای 6 نفر است.

    پیاز : یک عدد
    گوشت چرخ کرده  : 250 گرم
    آب گوشت : یک  لیتر
    بلغور : یک سوم  پیمانه
    برنج : یک سوم  پیمانه
    مرزه (خرد شده)  : 2 قاشق غذا خوری
    شوید (خرد شده) : یک دوم  پیمانه
    برگ مو  : 500 گرم
    آبغوره : به مقدار لازم
    روغن  : به مقدار لازم
    نمک و فلفل و زرد چوبه  : به مقدار لازم

    آش برگ مو

    طرز تهیه آش برگ مو

    ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد می کنیم و با روغن تفت می‌دهیم، سپس ادویه را اضافه می کنیم .
    بعد از تفت دادن،  آب گوشت را به مواد اضافه می کنیم .
    برگ مو های شسته شده را به اندازه مناسب خرد و به مواد اضافه می کنیم .
    بلغور و برنج  شسته شده را  به مواد اضافه می کنیم.
    شوید و مرزه را هم به مواد اضافه می کنیم؛ حرارت را کم می کنیم و  می گذاریم آش بپزد.
    گوشت چرخ کرده را با مواد دلخواه مخلوط می کنیم و به صورت کوفته های ریزی در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم و آن  را  به آش اضافه می کنیم.
    برای ترشی بیشتر آش از آبغوره استفاده می‌کنیم.
    قبل از سرو،  آش را با نعناع و پیازداغ و کوفته ریزه تزیین می‌کنیم.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X