جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    دستور پخت کیک بدون روغن

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع کیک

    کیک بدون روغن

    در این مطلب طرز تهیه کیک اسفنجی را به شما آموزش می دهیم که نیازی به بیکینگ پودر و روغن ندارد. همچنین میزان مواد اولیه برای قالب ها با انداره مختلف را نیز ذکر کرده ایم.

    مواد لازم:

    شکر 120 گرم(1/2 پیمانه+1 و1/2 ق غ)
    لیمو (پوست لیمو ، رنده شده یا وانیل  نصف مقدار ذکر شده/ اختیاری) 1 ق چ
    تخم مرغ (خیلی بزرگ/ هم دمای محیط)  4 عدد
    آرد (الک  شده) 120 گرم(1 پیمانه + 1 ق غ)
    نمک (به آرد اضافه کنید) کمی(1 پنس)

    مواد لازم برای قالب 12 cm:

    تخم مرغ 2 عدد
    رنده پوست لیمو (یا وانیل) کمی
    آرد 60 گرم
    شکر 60 گرم
    نمک کمی

    مواد لازم برای قالب 15cm:

    نمک کمی
    شکر 90 گرم
    تخم مرغ 3 عدد
    رنده پوست لیمو (وانیل) کمی
    آرد 90 گرم

    مواد لازم برای قالب 22cm:

    نمک کمی
    تخم مرغ 5 عدد
    شکر 150 گرم
    آرد 150 گرم
    رنده پوست لیمو (وانیل) کمی

    مواد لازم برای قالب 24 cm:

    شکر 180 گرم
    رنده پوست لیمو (وانیل) کمی
    نمک کمی
    آرد 180 گرم
    تخم مرغ 6 عدد

    همچنین میتوانید با انواع کرم / خامه / فوندانت و…. تزیین کنید

    کیک بدون روغن
     طرز تهیه:
    1- تخم مرغ ها را از یخچال خارج کرده تا هم دمای محیط شوند. (یا برای چند دقیقه در ظرف آب جوش قرار دهید)
    2- فر را بادمای 170 درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود.
    3- قالب را بوسیله روغن یا کره چرب و آردپاشی میکنیم.
     مواد ذکر شده در قسمت مواد اصلی برای قالب سایز 18 تا 20 می باشد / برای سایر سایز ها بطور جداگانه مواد لازم ذکر شده.
    4 – تخم مرغ ها/ شکر / رنده پوست لیمو (یا وانیل ) را در ظرف مورد نظر ریخته.
    5- به مدت 15 دقیقه با سرعت متوسط به بالا با همزن میزنیم تا کرمی شکل شود .

    6 – سپس آرد الک شده را اضافه نموده و با قاشق چوبی در یک جهت آرام فولد میکنیم.
    نکته: فولد کردن: (مواد را با لیسک از زیر به رو آورید) پف این کیک به تخم مرغ هست پس مواظب باشید در این مرحله پف کیکتون نخوابه.
    کیک بدون روغن
    7 – مواد را در قالب ریخته . نیازی به صاف کردن سطح کیک و تکان دادن قالب نیست.

    8- به مدت 40 دقیقه(یا تا زمانی که تست خلال دندادن تمیز باشد) در فر قرار می دهیم.
    نکته: در فر تا 20 دقیقه اول باز نشود.
    نکات:
    1 – استفاده از تخم مرغ فوق العاده بزرگ (هر تخم مرغ باید در حدود 70 ) اگر بیش از حد سرد هستند، آنها را در یک کاسه آب گرم چند دقیقه قرار دهید.
    2 – ترکیب تخم مرغ شکر و.. در ابتدای دستور حتما باید 15 دقیقه باشد.
    3- آرد را از قبل الک نکنید در همان لحظه اضافه شدن داخل ظرف الک کنید.
    4- بعداز اضافه شدن آرد خیلی آرام باید با قاشق چوبی هم بزنید(فولد کنید).
    5- بعد از اتمام زمان پخت در فر را را بطور نیمه باز قرار دهید و اجازه بدین 10 دقیقه کیک داخل فر باشد سپس خارج کنید.
    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X