جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    دستور پخت کوکو سیب زمینی متفاوت شکم پر

    مجموعه : آموزش آشپزی

    طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر, کوکو سیب زمینی, کوکو سیب زمینی شکم پر

    طرز تهیه کوکوی نخود سبز با گوشت چرخ کرده

    مواد لازم برای کوکو سیب زمینی شکم پر :

    سیب زمینی : 1 کیلوگرم

    تخم مرغ : 2 عدد

    زعفران حل شده : 1 قاشق غذاخوری

    روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم

    پودر سوخاری : به میزان لازم

    گردوی خرد شده : 100 گرم

    پنیر پیتزای رنده شده : 100 گرم

    قارچ خرد شده : 200 گرم

    نمک و فلفل : به میزان لازم

    کوکو سیب زمینی شکم پر
    طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر :

    سیب زمینی ها را با آب بپزید. سپس صبر کنید تا سرد شوند. پوست آنها را بگیرید و با رنده ریز، رنده کنید.

    تخم مرغ، زعفران، نمک و فلفل را به سیب زمینی ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس این مخلوط را به شکل کوکوهای کوچکی درست کنید.

    قارچ، پنیر، گردو و کمی فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط قارچ، پنیر و گردو را داخل هر یک از کوکوها قرار داده و به شکل دلخواه آن را فرم دهید.

    کوکوها را داخل پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.

    در صورت دلخواه، داخل این کوکو را می توانید با مایه ی ماکارونی هم پُر کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X