جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    دستور پخت پلوماهیچه کازرونی

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    طرز تهیه پلوماهیچه کازرونی, پلوماهیچه کازرونی, طرز تهیه پلوماهیچه

    ماهیچه همیشه غذای محبوب و البته لذیذی است اما مثل آبگوشت که هر شهری برای آن دستور پخت متنوعی دارد کازرونی‌ها هم برای پلوماهیچه دستور جالبی دارند؛ مثلا به جای اینکه سس مخصوص داشته باشند از آب ماهیچه برای طبخ برنج استفاده می‌کنند. اگر طرفدار ماهیچه هستید مدل کازرونی آن را حتما امتحان کنید.

    مواد لازم جهت تهیه پلو ماهیچه:

    ۴ عدد ماهیچه گوسفند
    ۵ پیمانه برنج
    ۱ عدد پیاز
    نصف فنجان زعفران دم شده
    ۱ ق چ دارچین و فلفل سیاه
    به میزان لازم نمک و زردچوبه
    به میزان لازم رب گوجه فرنگی
    پلو ماهیچه

    طرز تهیه پلو ماهیچه:

    1. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

    2. حالا ماهیچه‌ها را درون ظرف بزرگی بریزید.

    3. پیاز، زعفران دم شده، فلفل سیاه و دارچین را روی ماهیچه بریزید و برای 24 ساعت درون یخچال بگذارید.

    4. بعد از 24 ساعت ماهیچه را با دو پیمانه آب جوش روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.

    5. بعد از دو ساعت نمک، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید.

    6. وقتی ماهیچه‌ها نرم شد و خوب پخت، از آب در بیاورید و برنج را درون آن بریزید و دم کنید.

    نکته:

    اگر از بوی ماهیچه خوش‌تان نمی‌آید یک عدد سیر رنده شده به مواد اولیه‌تان اضافه کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X