جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    دستور پخت شیرینی بهشتی عید نوروز

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی , عید نوروز 95, لحظه تحویل سال 95, اس ام اس و پیامک, تزیین سفره هفت سین, تزیین تخم مرغ 7 سین, سبزه نوروز, طرز تهیه شیرینی های جدید , ویژه ها

    طرز تهیه شیرینی بهشتی, شیرینی بهشتی, طرز تهیه شیرینی عید, شیرینی بهشتی عید

    آموزش تهیه شیرینی پفکی گردویی عید نوروز

    مواد لازم جهت تهیه شیرینی بهشتی عید :

    پودر هل:1 قاشق چایخوری
    پودر شکر:1لیوان سرخالی
    روغن جامد:1لیوان سرخالی(کمی سرخالی تر از شکر)
    آرد:2 و 2سوم لیوان
    کنجد:به میزان لازم
    سفیده تخم مرغ:1عدد

    دستور پخت شیرینی بهشتی عید نوروز

    طرز تهیه:

    1. اول آرد رو 3 مرتبه به خوبی با الک ریز الک کنید تا هوا بخوره.پودر شکر و روغن جامد رو با هم مخلوط کنید و با همزن برقی خوب بزنید و بعد پودر هل رو بهش اضافه کنید و بازم به خوبی همش بزنید تا یکنواخت بشه.ارد رو کم کم به مواد اضافه کنید و با دست خوب هم بزنید تا خمیر مناسبی تهیه بشه.

    2. خمیر آماده شده رو در صورت تمایل 2بار چرخ کنید و بعد داخل نایلون قرار بدید و 3 ساعت بذاریدش توی یخچال.بعد خمیر رو روی سطح آرد پاشی شده باز کنید طوری که قطرش 1 سانت بشه و بعد با قالب دلخواه قالب بزنید و روی سینی فر چرب نشده قرارش بدید و روش رو یا سفیده تخم مرغ برس بکشید و در صورت تمایل کنجد یا پودر پسته بریزید.حالا سینی رو داخل فری که از 10 دقیقه قبل با دمای 125درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدید و صبر کنید 15 تا 20 دقیقه شیرینی بپزه.

    دستور پخت شیرینی بهشتی عید نوروز

    نکات:

    1)خمیر این شیرینی کمی خشکه نگران نباشید.

    2)میتونید داخل خمیر پودر کاکائو(به میزان اضافه کردن پودر از آرد کم کنید)رنگ خوراکی یا زعفران اضافه کنید.

    3)سینی فر رو نباید چرب کنید چون شیرینی وا میره.

    4)تو این مدل نمیشه از کره به جای روغن استفاده کرد.

    5)این مدل شیرینی رو نمیتونید با قیف شکل بدید.

    6)بعد از پخت اگر داغ داغ شیرینی رو خارج کنید خورد میشه باید 3 ساعت اجازه بدید سرد بشه و بعد باشینی بذاریدش داخل یخچال و 3ساعت دیگه صبر کنید و بعد از سینی جداش کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X