جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • دستور پخت ته‌ چین فیروزکوه (ته چین با گوشت قرمز و قیسی)

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    طرز تهیه ته‌ چین فیروزکوه, ته چین با گوشت قرمز و چغندر

    ته‌ چین فیروزکوه

    مواد اولیه جهت تهیه ته‌ چین فیروزکوه:

    برنج چهار پیمانه
    سبزی‌ پلو 500 گرم
    گوشت گوسفندی سردست 250 گرم
    چغندر یک تا دو عدد
    هویج دو عدد
    قیسی زرد آلو نصف پیمانه
    پیاز یک عدد
    گَردِ لیمو دو قاشق غذاخوری
    روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

    طرز تهیه ته‌ چین فیروزکوه:

    1. گوشت را شسته و در صورت دلخواه به صورت یک تکه یا خرد شده در می‌آوریم.

    2. پیاز را خرد کرده و گوشت را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

    3. فلفل و زردچوبه را به گوشت افزوده و به اندازه دو لیوان آب به آن اضافه کرده و می‌گذاریم پس از جوش آمدن با حرارت ملایم نیم‌پز شود.

    4. برنج را خیس کرده و آبکش می‌کنیم. چغندر را پوست گرفته، حلقه‌حلقه برش می‌دهیم. هویج را هم به شکل مورب برش می‌زنیم. قیسی را شسته و خیس می‌کنیم.

    5. مقداری روغن کف قابلمه ریخته، به اندازه یک کفگیر روی آن برنج می‌ریزیم.

    6. گوشت نیم‌پز را قرار داده، روی آن گرد لیمو می‌پاشیم.

    7. چغندر و هویج را روی گوشت قرار می‌دهیم، سپس یک لایه سبزی و یک لایه برنج می‌ریزیم تا موادمان به صورت لایه‌ای درون قابلمه ریخته شود.

    8. قیسی‌ها را درون کمی روغن تفت داده، روی برنج می‌ریزیم و به اندازه دو تا سه قاشق روغن روی برنج ریخته و آن را دم می‌کنیم.

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X