جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    دستور پخت بورانی بادمجان با سیر

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ

    طرز تهیه بورانی بادمجان, طرز تهیه بورانی, بورانی بادمجان, بورانی

    بورانی بادمجان ترکیبی ایده آل از بادمجان کبابی و سیر است که عطر آن هوش از ذهن هرکسی خواهد برد. برای رنگین کردن شام آخر سال می توانید از این بورانی استفاده کنید.

    مواد لازم جهت تهیه بورانی بادمجان:

    بادنجان دلمه ای 5 عدد متوسط
    ماست پر چرب 500 گرم
    پودر سیر 1 قاشق غذاخوری
    سیر رنده شده 3 حبه
    نمک وفلفل  به میزان لازم

    بورانی بادمجان

    طرز تهیه بورانی بادمجان:

    1. بادمجان را شسته وکبابی کرده وپس از پوست کندن ساطوری نمایید .

    2. بادمجان را باماست مخلوط کرده سیر را رنده کرده به همراه پودر سیر وکمی نمک وفلفل مخلوط می کنیم .

    3. بورانی را پس از سرد شدن در ظرف مناسب کشیده و روی آن را با کمی نعنا خشک تزیین نمایید .

    بورانی بادمجان ترکیبی ایده آل از بادمجان کبابی و سیر است که عطر آن هوش از ذهن هرکسی خواهد برد .

    نکات :

    1. حتما از بادمجان کبابی برای تهیه بورانی استفاده کنید .

    2. ادویه های دیگر و سبزیجات معطر نیز می توانید به بورانی اضافه کنید .

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X