جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    دستور پخت بامیه خانگی برای سفره افطار

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی

    طرز تهیه بامیه خانگی, طرز تهیه بامیه, بامیه خانگی

    بامیه یکی از شیرینی های معروف سفره افطار ماه رمضان است. به جای خرید زولبیا و بامیه حاضری با این دستور یک بامیه خوش طعم خانگی با طعمی عالی درست کنید.

    مواد مورد نیاز برای تهیه بامیه خانگی

    آرد : 1 فنجان
    آب : 1 فنجان
    روغن مایع : کمی از 1/2 کمتر
    شکر : 1 قاشق چایخوری
    تخم مرغ : 2 عدد درشت

    بامیه خانگی

    طرز تهیه بامیه خانگی

    آب و روغن و شکر را روی حرارت بگذارید تا جوش آید.
    هنگامی که ریز جوش زد همه آرد را در آن الک کنید و از روی حرارت بردارید خوب مخلوط کنید.
    دوباره به مدت 3 الی 4 دقیقه روی شعله حرارت گیری کنید.
    خمیر حاصل شده را در کاسه ای بریزید تا خنک شود.
    تخم مرغ ها را در کاسه ای با چنگال بزنید، کمی جوش شیرین برای پف بیشتر در این مرحله  به تخم مرغ ها بیفزایید.
    در یک ماهیتابه گود روغن بریزید سپس خمیر  بامیه را در حالی که در قیف با ( سرقیف شکوفه بزرگ ) ریخته اید در روغن بریزید و با قیچی آشپزخانه برش دهید.
    روغن را روی شعله ببرید تا داغ شود و بامیه ها سرخ شود.
    برای تهیه شیره بامیه یک لیوان شکر را به همراه 1 لیوان آب و کمی گلوکز ( برای براق شدن آن ) و آبلیمو روی شعله قرار دهید و اجازه دهید قوام آید.
    در انتها بعد از سرخ شدن بامیه ها را در آن بغلطانید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X