جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    دستور پخت آش بلغور شیر خراسانی + خواص بلغور شیر

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ , پزشکی و سلامت , خواص موادغذایی

    طرز تهیه آش بلغور شیر, خواص بلغور شیر

    خواص درمانی بلغور  گندم :

    طبیعت گندم گرم و تر است.

    گندم پر از املاح معدنی است. اگر طالب کسب ویتامین های گوناگون هستید، به سراغ گندم بروید.حریره گندم با شکر و بادام برای خونریزی سینه مفید است.گندم، جلوی سرطان روده را می‌گیرد.

    گندم چاق کننده و مقوی غرایز جنسی است.

    گندم در درمان یبوست ، سرفه و زکام های سخت ، دم کرده سبوس برای رفع سرما خوردگی مفید است و اگر با عسل همراه شود بعد از غذا  یبوست هایی را که منشا آنها تنبلی کبد و تحریکات روده باشد درمان می کند.

    تقویت سیستم ایمنی با بلغور گندم :

    در زمان‌های قدیم که مصرف موادغذایی سالم بیشتر در میان خانواده‌ها رعایت می‌شد مردم به جای استفاده از برنج از بلغور استفاده می‌کردند. آنها بلغور را جایگزین مناسبی برای برنج می‌دانستند و در طول سال تنها دو تا سه بار در وعده‌های غذایی‌شان برنج می‌خوردند. گنجاندن بلغور گندم به وعده‌های غذایی هفتگی می‌تواند تاثیر زیادی در تقویت سیستم دفاعی به ویژه در فصل‌های سرد سال داشته باشد.

    افرادی که از بلغور گندم برای تهیه غذاهای اصلی و پیش‌غذاها استفاده می‌کنند، می‌توانند از خواص بلغور گندم برای درمان یبوست و بهبود تنبلی‌ و کندی عملکرد روده‌ها استفاده کنند. از طرفی مصرف بلغور گندم در خانم‌ها و دختران جوان به بهبود غذارسانی به سلول‌های پوست کمک می‌کند و موجب افزایش نشاط و شادابی پوست می‌شود.

    آش بلغور شیر

    مواد اولیه برای تهیه ترخینه آش:

    بلغور گندم دانه ریز
    شیر
    زرد چوبه
    زیره (اختیاری)

    روش تهیه:

    1. بلغور شسته شده را با شیر مخلوط میکنیم. به اندازه ای شیر اضافه میکنیم که مخلوط غلیظ باشد و شیر اضافی نداشته باشد.

    2. زرد چوبه را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بلغور بپزد و شیر کاملاً جذب آن شود.

    3. مواد را تکه تکه از هم جدا میکنیم و در برابر آفتاب یا روی بخاری میگذاریم تا کاملا خشک شود.

    4. سپس با استفاده از خرد کن آنها را کاملاً خرد کرده و روی پارچه پهن میکنیم تا رطوبتش گرفته شده و کاملاً خشک شوند و در صورت تمایل در این مرحله میتوان مقداری زیره نکوبیده به آن اضافه کرد.

    5. این نوع ترخینه (بلغور شیر خشک شده) را میتوان تا چند ماه در یخچال (در ظرف در بسته) نگهداری کرد.

    نکته: برای تهیه این ترخینه حتماً از بلغور دانه ریز استفاده کنید!

    مواد اولیه برای آش بلغور شیر:

    بلغور شیر خشک  2 پیمانه
    گوشت چرخ شده  100 گرم
    پیاز  1 عدد
    شلغم  2 عدد (اختیاری)

    روش تهیه آش بلغور شیر:

    1. پیاز را خرد کرده در روغن تفت میدهیم.

    2. گوشت را اضافه کرده کمی که تفت خورد، آب سرد و بلغور شیر را اضافه میکنیم (نیاز ی به ادویه ندارد)

    3. در صورت تمایل میتوانید در این مرحله کمی شیر را نیز همراه آب، به آش اضافه کنید.

    4. شلغم ها را شسته و پوست گرفته و به تکه های درشت تقسیم کرده و به آش اضافه میکنیم.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X