جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • دستور شیرینی عید مرنگ یا شیرینی پفکی

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی , عید نوروز 95, لحظه تحویل سال 95, اس ام اس و پیامک, تزیین سفره هفت سین, تزیین تخم مرغ 7 سین, سبزه نوروز, طرز تهیه شیرینی های جدید , ویژه ها

    طرز تهیه شیرینی عید, طرز تهیه مرنگ, طرز تهیه شیرینی پفکی, شیرینی مرنگ

    مواد لازم جهت تهیه شیرینی پفکی:

    پودر شکر(یا شکر) :1لیوان
    سفیده تخم مرغ:نصف لیوان(حدود 3عدد تخم مرغ بزرگ)
    وانیل:1چهارم قاشق چایخوری
    هل:5عدد(پوست کنده و خرد شده)
    پودر کرم تارتار:1چهارم قاشق چایخوری یا به جای آن همین میزان آبلیمو یا سرکه سفید.

    دستور شیرینی عید مرنگ یا شیرینی پفکی

    طرز تهیه شیرینی پفکی:

    1. اول سفیده های تخم مرغ و پودر کرم تارتار(یا آبلیمو) و وانیل رو با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا یکدست بشن.بعد پودر شکر یا شکر رو کم کم به مواد اضافه کنید البته به شدت کم کم و بذارید همزن با دور تند روشن باشه و به صورت دورانی مواد رو خوب مخلوط کنید.باید اونقدر سفیده رو بزنید تا منسجم بشه و با کج کردن ظرف ازش نریزه.توی این مرحله هل سبز خرد شده(بدون پوست )و اگر دوست دارید کمی رنگ خوراکی یا زعفران رو هم به مواد اضافه کنید .

    2. کف سینی فر رو با کمی روغن چرب کنید و مواد مرنگ رو داخل قیف بریزید و روی سینی شکوفه بزنید یا هر شکلی که دوست دارید بسازید.فر رو از قبل با دمای 11 درجه سانتی گراد یا 230 درجه فارنهایت گرم کنید(تقریبا 10 دقیقه قبل) و بعد سینی رو داخل فر قرار بدید البته در طبقه وسط و بعد 20 دقیقه اجازه بدید شیرینی بپزه و بعد فر رو خاموش کنید و صبر کنید ظرف 1ساعت داخل فر خاموش بمونه و بعد ظرف رو همون طور با شیرین به یخچال منتقل کنید و 2 ساعت اجازه بدید خنک بشه این کار برای جلوگیری از بوی ضحم تخم مرغ انجام میشه و بسیار هم موثره!

    3. ضمنا یه نکته بسیار بسیار مهم دمای تخم مرغ هست یعنی اگر دمای تخم مرغ شما کم باشه و سرد اضافش کنید مرنگ شما کیفیت مناسب رو نخواهد داشت پس حتما 1 ساعت قبل تخم مرغ رو از یخچال خارج کنید و توی دمای خونه قرارش بدید.

    دستور شیرینی عید مرنگ یا شیرینی پفکی

    دستور شیرینی عید مرنگ یا شیرینی پفکی

    دستور شیرینی عید مرنگ یا شیرینی پفکی

    دستور شیرینی عید مرنگ یا شیرینی پفکی

    دستور شیرینی عید مرنگ یا شیرینی پفکی

    نکات:

    1)میتونید داخل مرنگ مقداری پودر کاکائو،پسته،گردو و هر چیز دیگه ای بریزید.

    2)مرنگ اگر خوب پخته شده باشه با یه ضربه به راحتی از سینی جدا میشه.

    3)میتونید به جای چرب کردن سینی از کاغذ روغنی هم استفاده کنید.

    4)اگر به جای پودر شکر از شکر استفاده میکنید زمان هم زدنتون زیاد تر میشه.

    5)اگر دوست داشتید میتونید برای مرنگ مغز بذارید که میتونه شامل کاکائو،پسته،بادام یا گردو و هر چیز دیگری باشه!شکل زیر هم میتونه کمکتون کنه!

    دستور شیرینی عید مرنگ یا شیرینی پفکی

    دستور تهیه شیرینی عید قلبی شکلاتی با کالری کم

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X