جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
تازه های اخبار
بیشتر >>
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • دستور شیرینی باقلوا گردویی برشی ترکیه

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی

    طرز تهیه باقلوا گردویی برشی ترکیه, شیرینی باقلوا گردویی برشی ترکیه, طرز تهیه شیرینی باقلوا گردویی, باقلوا گردویی, طرز تهیه باقلوا

    طرز تهیه باقلوای سه رنگ قزوینی

    باقلوا گردویی برشی ترکیه

    این نوع باقلوا کاملا مشابه دستور اول است با این تفاوت که در اینجا خمیرباقلوای ما لایه لایه است ومواد بین لایه ها ست و رول نمیکنیم.

    مواد لازم جهت تهیه باقلوا گردویی برشی ترکیه :

    تخم مرغ 1 عدد

    روغن مایع 1 پیمانه شیر 1 پیمانه

    خمیر مایه 10 گرم

    آرد 3 تا 3 ونیم پیمانه

    سرکه 1 ونیم ق م

    مواد میانی

    گردو خرد شده به مقدار لازم

    رویه باقلوا

    کره 150 گرم

    باز کردن خمیر

    آرد ذرت مقداری

    شربت باقلوا

    آب 2 پیمانه

    شکر 2 ونیم پیمانه

    آب لیمو 3 قطره

    باقلوا

    طرز تهیه باقلوا گردویی برشی ترکیه:

    1- ابتدا شربت باقلوا را مثل دستور اول آماده میکنیم و میگذاریم خنک شود.

    2- خمیر باقلوا نیز مثل دستور اول اماده میکنیم.همه مراحل 6 قست و 10 قسمت برای این دستور نیز صدق میکند.

    برای باز کردن خمیر در هر دودستور بهتر است از ارد ذرت استفاده شود.وقتی خمیرتون بازو نازک شد کف ظرف مورد نظر که با روغن چرب شده میگذاریم

    کمی گردو میپاشیم و مجددا خمیر بعدی را نازک باز کرده روی لایه اول گذاشته و گردو میپاشیم …..

    همینطور این مراحل را تکرار میکنیم تا حدود 6 ردیف کافیه.

    3- بعداز گذاشتن لایه اخر با چاقو بصورت لوزی برش میزنیم. وروی باقلوا ها کره آب شده میریزیم

    4- 5 دقیقه زمان می دهیم تا کره جذب باقلوا شود.

    5- سپس در فر ا ز قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 60 دقیقه قرار می دهیم

    نکته: زمکان ذکر شده تقریبی است ممکن است تا 1 ساعت ونیم طول بکشد ویا زودتر اماده شود پس در حین پخت حتما باید چک کنید.

    6- بعداز پخت از فر خارج نموده از حرارت ابتدایی که کم شد روی آن شربت سرد شده میریزیم و گردو خرد شده میپاشیم. میگذاریم 3 الی 4 ساعت استراحت کند تا جا بیافتد. سپس برای سرو اماده میباشد.

    همین کار را میتوانید با پسته هم انجام دهید. در نتیجه باقلوا پسته ای برشی خواهید داشت

    مراحل کار با پسته همه مراحل مثل دستور بالا تکرار میشهدر انتهای کار

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X